cand ai intr-o retea site-uri cu download manele (piraterie) si alte minuni de genul asta nu prea atragi lumea. (o parere subiectiva)
cand ai intr-o retea site-uri cu download manele (piraterie) si alte minuni de genul asta nu prea atragi lumea. (o parere subiectiva)
Thefan eu te invit sa-ti faci un cont la noi si sa descoperi toate beneficiile serviciului nostru si ai sa vezi ca nu facem doar baner exchange. Cu siguranta dupa ceva timp alaturi de noi iti vei schimba parerea, cel putin legat de noi.
Memelea cand vei reusi sa construiesti lumea ta in care sa nu existe nimic din ce considera unul sau altul ca nu e conform cu moralitatea noastra te rog respectuos sa ma chemi si pe mine.
Manele sau nu asemenea website-uri au foarte multi vizitatori, adevarat ca dupa ce inchide acea pagina probabil ca nu se duc pe business magazin, dar sincer nu cred ca e problema noastra.
Ceea ce tu trebuie sa reti este faptul ca ei indiferent de ce muzica asculta sau cum isi fac rost de ea sunt consumatori de servicii si produse deci reprezinta un potential pentru parteneri nostri ca si clienti.
Anntidot imi pare rau dar momentan nu pot sa-ti raspund prin PM, imi pare rau ca nu ai primit confirmarea dar sa stii ca nu este de la noi problema.
As fi putut sa-ti spun ca exista posibilitatea sa ajunga in bulk dar din fericire tot ce se trimite de pe server-ul nostru ajunge in INBOX indiferent daca este casuta de e-mail gratuita sau nu.
Probabil ca ai introdus adresa de e-mail gresita.
PS ** Memelea daca ne aduci tu in retea numai website-uri de calitate eu promit solemn ca voi face tot posibilul sa mai facem un website de acest tip si pt. undeground astfel sa impacam si capra si varza.![]()
Ultima modificare făcută de adson; 26th April 2008 la 09:09.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)