Mai postasem o data aceasta intrebare dar, din pacate s-a pierdut datorita tranzitiei. Problema e simpla: publicitatea romaneasca online poate aduce profit? Si daca aduce, de la ce nivel de trafic?
Mai postasem o data aceasta intrebare dar, din pacate s-a pierdut datorita tranzitiei. Problema e simpla: publicitatea romaneasca online poate aduce profit? Si daca aduce, de la ce nivel de trafic?
Mai postasem si eu o data raspunsul, dar din pacate mi-e lene sa mai ]Postat în original de miromulus @ Nov 26 2005, 12:17 PM) [post=7191
[/QUOTE]
Mai postasem si eu o data raspunsul, dar din pacate mi-e lene sa mai scriu inca o data... :blink:
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Citate din stirile de zilele astea:
:ppotrivit unor estimari ale companiei Neogen, lider regional pe piata serviciilor online, in 2006, piata de profil va atinge 5 milioane de euro, adica in jur de 6 milioane de dolari.
Eu spun ca daca ai o idee buna, eventual originala, apuca-te de treaba.. Potential exista..In 2005 cheltuielile pentru publicitatea pe internet s-au dublat fata de anul precedent
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Poti sa spui si sursa stirilor?Postat în original de toto @ Nov 26 2005, 02:55 PM) [post=7193
![]()
La adresa http://www.vivi.ro/publicitate/ gasesti ce site-uri sunt in ce retele de publicitate, cu traficul lor cu tot. Poti sa calculezi un procent de acoperire de 25% pentru numarul tau de afisari, asta variind in functie de calitatea site-ului si de targetul acestuia (site de fun -> target slab, site de afaceri si de stiri -> target bun).
Apoi pune un 2 euro pentru o mie de afisari in formatul 768x90 si vezi cam cat iti iese... aia sunt banii pe care ii poti castiga din publicitate online.
Cand ai un site care crezi ca merita, da un mail la boom.ro si la arbomedia, vezi ce parere au fiecare dintre ei, ce cred ei ca pot face cu site-ul tau, ce iti ofera... uita-te bine pe contracte si nu semna exclusivitate pe perioade mai mari de un an (arbomedia are un contract initial cu exclusivitate pe trei ani :-) ) pentru ca multe se pot intampla intr-un an. :-)
Parerea mea: daca ai un site bun, se poate castiga din publicitatea online cam cat un salariu sau chiar mai mult, insa nu te vei imbogati din asta. In schimb, daca ai un site bun, ai investit in potentialul lui nu neaparat in a castiga imediat din publicitate online... si site-ul in sine are si el valo]
Citate din stirile de zilele astea:
:p
Eu spun ca daca ai o idee buna, eventual originala, apuca-te de treaba.. Potential exista..
[/QUOTE]
Poti sa spui si sursa stirilor?![]()
La adresa http://www.vivi.ro/publicitate/ gasesti ce site-uri sunt in ce retele de publicitate, cu traficul lor cu tot. Poti sa calculezi un procent de acoperire de 25% pentru numarul tau de afisari, asta variind in functie de calitatea site-ului si de targetul acestuia (site de fun -> target slab, site de afaceri si de stiri -> target bun).
Apoi pune un 2 euro pentru o mie de afisari in formatul 768x90 si vezi cam cat iti iese... aia sunt banii pe care ii poti castiga din publicitate online.
Cand ai un site care crezi ca merita, da un mail la boom.ro si la arbomedia, vezi ce parere au fiecare dintre ei, ce cred ei ca pot face cu site-ul tau, ce iti ofera... uita-te bine pe contracte si nu semna exclusivitate pe perioade mai mari de un an (arbomedia are un contract initial cu exclusivitate pe trei ani :-) ) pentru ca multe se pot intampla intr-un an. :-)
Parerea mea: daca ai un site bun, se poate castiga din publicitatea online cam cat un salariu sau chiar mai mult, insa nu te vei imbogati din asta. In schimb, daca ai un site bun, ai investit in potentialul lui nu neaparat in a castiga imediat din publicitate online... si site-ul in sine are si el valoare. Evident, daca e bun. :-)
Octavian Costache
http://www.vivi.ro
Pai sunt pe majoritatea site-urilor de difuzeaza stiri... Cauta si tu de exemplu pe ho]Postat în original de Vivi @ Nov 26 2005, 09:26 PM) [post=7205
Poti sa spui si sursa stirilor?[/QUOTE]
Pai sunt pe majoritatea site-urilor de difuzeaza stiri... Cauta si tu de exemplu pe hotnews.. "publicitatea online"
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)