Citat Postat în original de crissuca Vezi Post
Gabriel, tu folosesti RSS pentru a citi bloguri sau siteuri care te intereseaza? tu la care dai click la teasere sau la articole intregi?

La blogurile la care sunt abonata si primesc doar teaser nu dau click. Am luat de cateva ori teapa, am dat click, si de fapt subiectul era cu totul altul decat ma asteptam, m-au enervat i-am scos din reader si gata. In schimb, intru pe site cam la 1 din 5 articole intregi din reader. Intru sa pun comentariu si de mult mai multe ori intru doar sa vad ce s-a comentat pe subiectul respectiv.
Tu ce ai prefera sa stii ca articolul tau va fi citit sau sa stii ca ai sanse mai mari la clickuri datorita teaserelor, dar si sanse mai mari de a dezamagi si enerva. Un click dat degeaba se tine minte, si nu cred il va da si a doua oara.

Reclama poti sa pui si pe langa articolul din rss.
din punctul meu de vedere ca utilizator (desi nu citesc bloguri sunt abonat la cateva rssuri de pe alte situri) situatia e cam asa:
ma abonez dupa ce am vazut situl si acesta "m-a convins" si daca primesc un titlu si un teaser dau click sa citesc; (nu vb aici de spammeri sau cum s-or numi cei care abuzeaza de incredera vizitatorilor - daca ma pacalesc in prima faza cu ei.. a 2-a oara nu mai dau click - daca in teaser imi spune despre cat de interesant e ultimul laptop de la hp si in articol imi scrie de elodia.. da.. am dat imediat unsubscribe);

tot ca utilizator.. daca am tot articolul acolo (exceptand putinele cazuri in care simt nevoia sa comentez) nu voi da click sa vad acelasi lucru plus niste bannere si butoane;

ca webdeveloper.. daca as avea un blog (ceea ce nu am) poate as fi multumit sa fiu citit direct dintr-un rss tool..
daca am un site de articole sa zicem.. am nevoie si de ceva afisari pt ca veniturile sa fie macar la nivelul cheltuielilor;

nu imi plac jumatatile de masura de obicei.. si nu voi fi multumit sa am un site care ofera putin pt ca putine resurse ii aloc - oricat de user-oriented va fi sau hobby / non-profit tot voi incerca sa scot maximul din el.. si asta se poate face de cele mai multe ori folosind potentialul lui pt a aduce venituri care (in parte sau total) sa fie reinvestite pt a-l creste;

cum pot sa pun reclama in rss? (alta decat articol sponsorizat sa zicem)