Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Comunicat de presa

wertyck este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th August 2005
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    50
    Posturi
    25
    Putere Rep
    0

Implicit

Sfatul meu este ca acest comunicat de presa sa-l trimiti pe mail la toate agentiile de presa romanesti si la cat mai multe dintre ziarele si revistele din Romania.

Eu am avut inspiartia sa fac un astfel de comunicat de presa pentru un proiect la care lucram acum 4 ani si trimiterea comunicatului de presa s-a soldat cu aparitia pe fluxul de stiri Mediafax, apoi intr-un business newsletter Mediafax (se primeste doar de cei care platesc acest serviciu) si cu un interviu de jumatate de pagina in Ziarul Financiar

wertyck

wizzi este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2007
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

In cadrul unei actiune de tip comunicat de presa, din experienta sfatuiesc sa se faca apel la o firma specializata care va permite de cele mai multe ori un retur mult mai bun decat o actiune ca cea de a trimite o lista unor ziaristi.

De ce?

Firmele de relatii cu presa dispun de un carnet de adrese si contacte pe care altcineva, care nu face parte din cercul acesta, e imposibil sa le aiba.
    Poate de asemenea sa asigure un "tracking" sau o relansare a operatiunilor de contact. in acelasi fel, o firma de acest gen permite accesul la un reporting si la retururi (aparitii, vizualizari ale anuntului sau difuzarea in presa, radio sau televiziune)

Din punct de vedere SEO, eu as sfatui de asemenea sa se puna o sectiune "presa" unde sa se poata citi comunicatele si bineinteles, pur SEO, trebuie usor modificat continutul acestuia pentru a spori indicele de densitate al cuvintelor cheie importante pentru ca aceste comunicate sa fie cat mai vizibile posibil in motoarele de cautare.

Wizzi

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Am programat pe saptamana viitoare un nou tur de press release pentru un produs. Asta conlucrata cu alte metode in a incerca sa ajung targetul de vizitatori si backlinks pe luna aceasta.

Voi experimenta din nou 2 noi metode de trimitere a PR. Pana acum am folosit PRweb, PrLeap, manual si software automatizat.

Acum voi folosi un serviciu mai special.

Urmeaza in august sa folosesc un software care face si un fel de follow up la PR (metoda care ar putea sa mearga cel mai bine).
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Seo_clean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    64
    Posturi
    167
    Putere Rep
    36

Implicit

In marketing exista diferenta intre o promotie si construirea brandului.
    Promotia are efecte spectaculoase dar pe termen limitat - Este cazul metodelor externe ce aduce trafic si back links de la ziare
    Este bine dar este doar promotie.
    Pentru intarirea de rezultate stabile vorbeste cu copywritterul sa mareasca cantitatea/calitatea de continut/descriere a produsului in site. Asta conduce la o vizibilitate accentuata si de ce nu la backlinkuri de calitate nesolicitate.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Seo_clean, tu vorbesti de densitatea de cuvinte, despre metode promotionale.

Eu discutam despre PR. Analiza de la inceputul thread-ului nu e legat de cum iti poti mari barndul, face promotii mai puternice sau optomiza mai bine situl prin cresterea densitatii cuvintelor cheie.

E vorba de PR
    Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 12th June 2007 la 13:10.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti

Seo_clean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    64
    Posturi
    167
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    Seo_clean, tu vorbesti de densitatea de cuvinte, despre metode promotionale.

Eu discutam despre PR. Analiza de la inceputul thread-ului nu e legat de cum iti poti mari barndul, face promotii mai puternice sau optomiza mai bine situl prin cresterea densitatii cuvintelor cheie.

E vorba de PTR
    E corect ce spui.si e treaba de CEO-ist.In ce priveste densitatea de cuvinte ajuta dar incepind de la un 7% textul incepe sa fie neprietenos.
    PR creste prin IBL. Lincurile nesolicitate de tine spre pagina ta apar si daca subiectul e bine structurat. Eu ma refer la copywritterul tau care poate sa adauge citeva pagini relationale la pagina tinta:sa zicem sapunul Doremi cu de pilda : istoria sapunului in romania, legislatia sapunului, Basescu si corespondenta de la Antena 1 toate intr-o categorie la care vei da ceva linkuri interne spre ea.
    Ultima modificare făcută de Seo_clean; 12th June 2007 la 13:24.

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    42

Implicit

Nu e un comunicat de presa scris de mine, e un articol in rubrica "Economie". Sunt curios ce impact va avea.

http://www.evz.ro/article.php?artid=311138

P.S. Nu e scris de mine.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Felicitari. Cred ca va aduce un boost articolul din evz.

Legat de ultimul Press Release pana acum au fost 2 feddbackuri ( pe langa o marire usoare a vizitatorilor ):

- o revista franceza va publica Website Submitter cu 4 luni de licenta incluse
    - aceasi revista imi oferta 2 luni de advertising half a4 gratis
    - o oferta de investitie de la un fond de investitii american

E poate un pic repede de calculat alte rezultate dat fiind ca a trecut putin timp, insa parerea mea exprimata si mai devreme este ca bine facuta o campanie de PR poate aduce mult mai mutl decat investitia initiala.

nic_papi23 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th July 2007
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca un site preia un comunicatul meu de presa si apare adresamea.ro fara link...ma ajuta la SEO?

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Nu pre, insa te ajuta sa duca vorba in lume. Sa iti faca rost de interviuri, de brand awareness.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Despre legitimatia de presa
    De Shumy în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 7th October 2019, 14:46
  2. Comunicat de presa - daca doreste cineva sa il preia
    De Marius Mailat în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 2nd December 2008, 16:54
  3. Comunicate de presa
    De Diana în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 24th April 2007, 00:12
  4. Tip de comunicat de presa
    De Cristian Mezei în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th June 2006, 19:02

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.