25th August 2014, 22:02
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu iti recomand sa nu cumperi link-uri la kg, cum iti ofera firma respectiva.
Alege bloguri si site-uri care fac parte din aceeasi nisa cu tine pe cat posibil. Nu ti-as recomanda sa iti cumperi linkuri foarte multe dintr-o data.
Cumpara link-uri in timp, nu toate odata.
25th August 2014, 22:03
3 out of 3 members found this post helpful.
Vezi pe aici http://forum.seopedia.ro/link-buildi...unui-link.html
Daca ti se pare tie ca cei de pe forumurile de webmasteri cer prea putin pt link, o sa fii surprins cand o sa vezi ce ieftin cumpara cei care stiu si cum sa cumpere.
Tehnici pentru cumparare linkuri valoroase pt seo:
---> Te duci in google, scrii cuvintele cheie pentru care vrei sa rankezi, intri pe primele 10-20 de siteuri si incerci sa cumperi linkuri. Cele mai valoroase linkuri. Fara discutie. Concurenta nu o sa iti vanda linkuri, insa sunt destul de multe siteuri care rankeaza pentru diverse cuvinte pentru care nici nu incearca sa optimizeze. Ei o sa vanda.
---> Generezi variatii de cuvinte cheie cat mai similare cu ale tale, dar care elimina concurenta ta directa. De ex, daca tu optimizezi pentru "cabinet medical bucuresti" , scrii in google "cabinet medical pitesti", "cabinet medical brasov", "cabinet medical constanta" etc, si vezi de la care poti cumpara linkuri. Acestia sunt si foarte buni parteneri de link exchange. Poti varia si cuvantul cheie principal, si tot obtii linkuri valoroase , gen "cabinet stomatologic bucuresti" , "cabinet psihologic bucuresti", etc.
---> Linkurile exemplificate mai sus se cumpara in general fie sitewide/homepage si linkeaza catre homepage-ul siteului tau sau paginile principale. Ca sa definitivezi profilul de linkuri naturale, iti trebuie linkuri doar pe o singura pagina a unui site care linkeaza catre linkurile interne ale siteului tau, adica te apuci de "advertoriale" pe bloguri.
Advertorialele insa pot costa destul de scump pentru ca bloggerul respectiv va posta articolul pe prima pagina, il va tine acolo minim 24 de ore si iti va trimite si trafic - si pentru unele bloguri merita sa cumperi. Dar daca te intereseaza numai link juice si ai buget redus, te duci si cauti pe bloguri articole referitoare la subiectul tau. Nu conteaza despre ce e blogul, ca nu e nisat, sau etc, important e ca articolul respectiv sa aibe legatura cu nisa ta. Dupa care contactezi bloggerul respectiv si ii spui ca vrei sa cumperi un paragraf (important e sa iei paragraf de 2-3 randuiri, ca sa iti poti inconjura linkurile de cuvintele cheie care iti trebuie tie, in special daca blogul nu e related) la finalul articolului doar pe pagina respectiva - (trebuie sa verifici ca pagina respectiva e indexata, apare in google pentru titlu ei macar, unele au prins si ceva page rank). Nu trebuie sa apara pe homepage, in sidebar, sau sa il vada vizitatorii.
Avantaje
.... pana jos
Spor
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Seo Tehnic
Mi se spunea 1nesco
25th August 2014, 22:10
1 out of 1 members found this post helpful.
Sau, si mai bine, pentru ca daca nu ai o experienta in spate, nu te vad bine, platesti pe cineva care face asta for living, sa iti faca strategia.
Nu e bine sa experimentezi pe business-ul tau. My 2 cents
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
25th August 2014, 22:25
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
costint
Salutare,
Am mai gasit o firma care, pentru 200euro, ofera linkuri pe 53 site-uri (30 cu PR2 + 20 cu PR3 + 3 cu PR4). Stiu doar ca sunt bloguri gazduite pe blogspot, dar nu am apucat sa le cer detalii despre ele. A incercat cineva si varianta asta?
Sunt acelasi ip = link site-wide. Cum sa dai 200 euro?
Incearca 53 de site-uri, ip unice clasa C, content related in articol si faci minuni
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.