Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: aspecte de luat in calcul pentru linkurile cumparate

Afișare hibrid

costint este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    40
    Putere Rep
    25

Implicit aspecte de luat in calcul pentru linkurile cumparate

Salutare,

Zilele urmatoare vom da drumul unui magazin online, si ma gandesc sa creez o retea de backlinkuri. Inainte de asta, vreau sa va intreb ce anume trebuie sa iau in calcul atunci cand dau banii. Adica ce criterii trebuie sa intruneasca site-ul care-mi plaseaza advertorialul, asfel incat sa-mi fie de folos. Am cautat prin comunitati de bloggeri, si mi s-au oferit niste preturi foarte mari, dupa parerea mea. Nu stiu in ce masura erau justificate sau nu. Am mai gasit o firma care, pentru 200euro, ofera linkuri pe 53 site-uri (30 cu PR2 + 20 cu PR3 + 3 cu PR4). Stiu doar ca sunt bloguri gazduite pe blogspot, dar nu am apucat sa le cer detalii despre ele. A incercat cineva si varianta asta?

Daniel Mocan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    6th September 2010
    Locaţie
    Turda (Cluj)
    Vârstă
    41
    Posturi
    282
    Putere Rep
    31

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu iti recomand sa nu cumperi link-uri la kg, cum iti ofera firma respectiva.
    Alege bloguri si site-uri care fac parte din aceeasi nisa cu tine pe cat posibil. Nu ti-as recomanda sa iti cumperi linkuri foarte multe dintr-o data.
    Cumpara link-uri in timp, nu toate odata.
    Scriu constant pe Traficant.Ro
    [ex username dane1505]

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Vezi pe aici http://forum.seopedia.ro/link-buildi...unui-link.html
    Daca ti se pare tie ca cei de pe forumurile de webmasteri cer prea putin pt link, o sa fii surprins cand o sa vezi ce ieftin cumpara cei care stiu si cum sa cumpere.

Tehnici pentru cumparare linkuri valoroase pt seo:

---> Te duci in google, scrii cuvintele cheie pentru care vrei sa rankezi, intri pe primele 10-20 de siteuri si incerci sa cumperi linkuri. Cele mai valoroase linkuri. Fara discutie. Concurenta nu o sa iti vanda linkuri, insa sunt destul de multe siteuri care rankeaza pentru diverse cuvinte pentru care nici nu incearca sa optimizeze. Ei o sa vanda.

---> Generezi variatii de cuvinte cheie cat mai similare cu ale tale, dar care elimina concurenta ta directa. De ex, daca tu optimizezi pentru "cabinet medical bucuresti" , scrii in google "cabinet medical pitesti", "cabinet medical brasov", "cabinet medical constanta" etc, si vezi de la care poti cumpara linkuri. Acestia sunt si foarte buni parteneri de link exchange. Poti varia si cuvantul cheie principal, si tot obtii linkuri valoroase , gen "cabinet stomatologic bucuresti" , "cabinet psihologic bucuresti", etc.

---> Linkurile exemplificate mai sus se cumpara in general fie sitewide/homepage si linkeaza catre homepage-ul siteului tau sau paginile principale. Ca sa definitivezi profilul de linkuri naturale, iti trebuie linkuri doar pe o singura pagina a unui site care linkeaza catre linkurile interne ale siteului tau, adica te apuci de "advertoriale" pe bloguri.

Advertorialele insa pot costa destul de scump pentru ca bloggerul respectiv va posta articolul pe prima pagina, il va tine acolo minim 24 de ore si iti va trimite si trafic - si pentru unele bloguri merita sa cumperi. Dar daca te intereseaza numai link juice si ai buget redus, te duci si cauti pe bloguri articole referitoare la subiectul tau. Nu conteaza despre ce e blogul, ca nu e nisat, sau etc, important e ca articolul respectiv sa aibe legatura cu nisa ta. Dupa care contactezi bloggerul respectiv si ii spui ca vrei sa cumperi un paragraf (important e sa iei paragraf de 2-3 randuiri, ca sa iti poti inconjura linkurile de cuvintele cheie care iti trebuie tie, in special daca blogul nu e related) la finalul articolului doar pe pagina respectiva - (trebuie sa verifici ca pagina respectiva e indexata, apare in google pentru titlu ei macar, unele au prins si ceva page rank). Nu trebuie sa apara pe homepage, in sidebar, sau sa il vada vizitatorii.

Avantaje
    .... pana jos
    Spor
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Seo Tehnic
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    40
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    ---> Te duci in google, scrii cuvintele cheie pentru care vrei sa rankezi, intri pe primele 10-20 de siteuri si incerci sa cumperi linkuri. Cele mai valoroase linkuri. Fara discutie. Concurenta nu o sa iti vanda linkuri, insa sunt destul de multe siteuri care rankeaza pentru diverse cuvinte pentru care nici nu incearca sa optimizeze. Ei o sa vanda.
    E groasa! Primele 5-6 PAGINI, care returneaza cautari pe cuvintele mele cheie, sunt site-uri care vand acelasi produs. Cred ca doar vreo 3 sau 4 site-uri sunt de continut. Eu am un nucleu de 3 cuvinte cheie: o fraza cu 3 cuvinte (denumirea produsului) + 2 fraze de 4 cuvinte (doua variatii).

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Generezi variatii de cuvinte cheie cat mai similare cu ale tale, dar care elimina concurenta ta directa. De ex, daca tu optimizezi pentru "cabinet medical bucuresti" , scrii in google "cabinet medical pitesti", "cabinet medical brasov", "cabinet medical constanta" etc, si vezi de la care poti cumpara linkuri. Acestia sunt si foarte buni parteneri de link exchange. Poti varia si cuvantul cheie principal, si tot obtii linkuri valoroase , gen "cabinet stomatologic bucuresti" , "cabinet psihologic bucuresti", etc.
    Intr-adevar, daca alternez cuvintele cheie (variatii plural-singular, articulat-neartculat, cuvant cheie + un altul cu care ar avea legatura), imi returneaza ceva site-uri care ar fi in grafic. Dar sunt destul de putine, si nu stiu cu cate dintre ele as putea da-o la pace. M-a gandit sa incerc ceva in sistem barter. App, cam cat de departe pot sa ma duc cu aceste variatii, atunci cand caut un site pe care sa-mi pun linkul?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Sau, si mai bine, pentru ca daca nu ai o experienta in spate, nu te vad bine, platesti pe cineva care face asta for living, sa iti faca strategia.
    Nu e bine sa experimentezi pe business-ul tau. My 2 cents
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    40
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Sau, si mai bine, pentru ca daca nu ai o experienta in spate, nu te vad bine, platesti pe cineva care face asta for living, sa iti faca strategia.
    Nu e bine sa experimentezi pe business-ul tau. My 2 cents
    E de luat serios in calcul. Multumesc!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de costint Vezi Post
    Salutare,
    Am mai gasit o firma care, pentru 200euro, ofera linkuri pe 53 site-uri (30 cu PR2 + 20 cu PR3 + 3 cu PR4). Stiu doar ca sunt bloguri gazduite pe blogspot, dar nu am apucat sa le cer detalii despre ele. A incercat cineva si varianta asta?
    Sunt acelasi ip = link site-wide. Cum sa dai 200 euro?

Incearca 53 de site-uri, ip unice clasa C, content related in articol si faci minuni
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. aspecte de luat in calcul pentru linkurile cumparate
    De costint în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 27th August 2014, 14:10
  2. Pentru ce am luat voturi negative?
    De k-man în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th April 2013, 16:20
  3. Software de monitorizat linkurile cumparate
    De Ramonel în forumul Utile
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 13th February 2012, 03:24
  4. Domenii cumparate pentru a fi vandute
    De Darius.Ionut în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th March 2011, 15:19
  5. Sunt utile/nepenalizate linkurile cumparate ?
    De evolution în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 7th November 2007, 10:53

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •