Stai asa, hai sa le luam pe rand ca incurcam problemele...
Murfi's Ads e una (seamana cu google adsense/adwords) si serveste reclama text dar afisata in banner flash 468x60 (pt inceput) ...
Murfi.com (sau ideea de baza de la care sa plecat) este motor de cautare pe webu' romanesc... Acesta din urma are spider care cauta si el pe net si indexeaza pagini...
Deci sunt doua lucruri total diferite care au oarece legaturiAti inteles ceva... ??? :lol:
Uai not ??BannerAds in Flash? Nu cred ca e cea mai buna alegere.
Despre rezultatele rezultate la cautare si relevanta lor... In momentul cand se spidereste o pagina , botul analizeaza meta-urile acelei pagini + continutul dintre <body> </body> ... In functie de cuvintele cheie, titlu, si continutul paginii se da o nota acelei pagini ... si in functie de aceasta nota se face si afisarea rezultatelor ... La urmatoarea indexare a paginii se schimba situatia si se iau in calcul schimbarile efetuate intre timp de site-ul respectiv...
Parerea mea e ca la cuvintele cu care ai cautat (telefoane mobile), ai gasit exact ceea ce cautai. Nu crezi ?
Spideru e facut de noi... Bineinteles, pot fi buguri, poate nu indexeaza intotdeauna corect, insa cel mai important (asa am hotarat sa incepem) este sa avem o baza de pagini indexate, cat de cat corect, dupa care putem schimba algoritmii de indexare, clasificare, etc oricand ... O sa ajungem mai ceva ca google :lol: :lol:

Ati inteles ceva... ??? :lol:
Răspunde cu citat