Mai... pasaricile ce zboara in campusul Google sunt oficiale alright.... asa ca... pentru mine ajunge![]()
Mai... pasaricile ce zboara in campusul Google sunt oficiale alright.... asa ca... pentru mine ajunge![]()
Ma .. dar nu a fost publicat nicaieri.
E vorba de un schimb de mail-uri.. Si gata ca am spus prea mult![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Nu e o noutate pentru cei care au fost penalizati pana acum. Si eu am patit-o cu un sit prin iunie dupa care nu am mai sfatuit pe nimeni sa intre in retea.
Cristi, crezi ca avertismentul e si pentru cei care au linkuri spre situl lor in co-op sau doar pt cei care au introdus codul pe situl lor? Nu cred ca vor pati ceva primii, ar fi foarte usor sa scapi de concurenta.
esti 100% sigur?
pe mine m-a ajutat ceva la back links si multe altele...
coop-ul are si o optiune de nofollow sa pui pe linkuri.. daca faci asa pe siteul tau tot esti penalizat? pt ca chiar matt cutts spune ca folosind nofollow "votezi" ca nu raspunzi pt link si ca e platit sau altceva... mi-ar fi cam greu sa renunt![]()
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
merci .. abia azi m-am inregistrat si am citit de dp ad network.. ce pot sa spun e ca l-am pus pe cateva situri MARI si in 2 sapt au disparut din google... acu fac reinclusion request si astept ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)