kuponoada:

perie electrica "sonic cleaner", DOAR 42 lei.

Cautare google: rezultate in limba romana, ca sa fie mai rapid. Gasim multe perii electrice, surpinzator mai ieftine de 42 ron, in magazine, la 32-39 maxim.

Acum, in rezultate vine si GSP cu reducerea, si getadeal, deci despre ei nu mai cautam

Vanzator? Mini-store, inregistrat 2012 vara, toate site-urile ii vand "reducerile". Deci?

GSp macar nu publica vanzatorul

Dubios, toti vand aceleasi reduceri, de la acelasi magazine dubioase? Sunt retea?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
Da, asta intrebam.

Si Tom .. nu .. nu doresc pentru mine, ci m-a rugat un client sa aflu mai multe pareri, in ciuda faptului ca ii spusesem in mare cum sta treaba.

Ma gandeam doar ca poate am sanse sa gasesc exceptia de la regula .. daca exista ..
Da-mi un site, ca abia mi-am intrat in forma

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

kuponiada, turism: Promotia zilei: Paste in Sunny Beach! 49 lei si beneficiezi de tarife promotionale la alegere intre hotelurile RIU EVRIKA BEACH CLUB 4*-47 euro/persoana/sejur

Deci in iunie, pretul este 24 euro/pers/ all inclusive. De paste cat sa fie?

Deci dau 50 ron ca sa primesc pret mai mare ca orice pret de la o agentie turistica? Si "reducerea" sau "oferta" este?

Apropo, e all inclusive inclus in oferta? Eu nu am citit nimic. Am dat ctrl+f (all inclusive) si nu apare nimic in oferta. Pai cei 24 euro din iunie sunt cu all inclusive!

Deci ce avem noi aici?