Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Proiect test linkbuilding

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    37

Implicit Proiect test linkbuilding

Salutare.

Nu stiu daca s-a mai incercat asa ceva, si multi dintre voi, poate ca nu veti fi de acord cu mine, dar vreau sa testez ceva.
    Am un site creat de test, caruia vreau sa ii aduc cat mai multe linkuri...Da...cat mai multe linkuri...sitewide...etc. Nu are nici o importanta....linkuri sa vina catre site....
    Am verificat cu stupoare un site, pe primele cuvinte cheie, la o nisa destul de apriga....si surpriza..are exact linkuri de care spun eu, si culmea, ascunse cu vizibilitate zero! Este posibil asa ceva din ce vad.

Siteul este pe nisa versuri, si nu ma intereseaza nicidecum monetizarea lui de niciunfel. Fie ca doriti sa ma ajutati cu site mic, blog, retea de siteuri, blogspot, vor fi foarte bune.

Toate rezultatea vi le voi expune aici, in acest topic dupa 60-70 de zile, cu tot ce s-a intamplat/comportat siteul. Totodata va voi raspunde la orice intrebare legata de promovarea lui.

Cum spuneam mai sus, poate multi nu vor fi de acord cu testul meu...dar mi-l asum, si chiar vreau sa vad daca va functiona.
    Astept un PM pt toti cei care vor sa ma ajute...

(eventual pt cei care vor la schimb ceva, le pot oferii advertoriale pe diferite siteuri, scrise de ei.)
    Multumesc.
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Salut, am incercat eu, tot pe un site de test, dar la un alt nivel (postari automate, calitate redusa).
    In momentul in care a aparut prima cadere brusca, am considerat ca am aflat ce voiam sa aflu si am renuntat.
    Totusi, la jumatatea perioadei am avut doua zile de trafic intens.
    Pentru cei interesati pun graficul cu perioada respectiva mai jos.
    Liniile verticale sunt luni (doua pe marcaj, perioada e iunie - dec 2015) iar cele orizontale sunt la 200 (unici).
    Cand am inceput testul media era pe la 30 de unici pe zi, cele doua varfuri sunt primul la 1400 si cel de-al doilea la 900. Cand a picat a ajuns la o medie de 3-5 unici pe zi. Lasat pe liber de atunci are acum o medie de 18-20 unici pe zi. Nisa fashion, domeniu com, site in romana.
    zzz-test.jpg

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. eficienta linkbuilding
    De cris în forumul Link Building
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th June 2015, 18:20
  2. Voi cum faceti linkbuilding?
    De NoWayJose în forumul Link Building
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 31st May 2014, 22:45
  3. Linkbuilding MNS
    De Popa Flavian în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th April 2012, 22:31
  4. Linkbuilding spam?
    De Bogdan Ungureanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th July 2011, 18:42
  5. Linkbuilding : Widget
    De Ing3ras în forumul Link Building
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th April 2011, 01:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •