Salutare.
Nu stiu daca s-a mai incercat asa ceva, si multi dintre voi, poate ca nu veti fi de acord cu mine, dar vreau sa testez ceva.
Am un site creat de test, caruia vreau sa ii aduc cat mai multe linkuri...Da...cat mai multe linkuri...sitewide...etc. Nu are nici o importanta....linkuri sa vina catre site....
Am verificat cu stupoare un site, pe primele cuvinte cheie, la o nisa destul de apriga....si surpriza..are exact linkuri de care spun eu, si culmea, ascunse cu vizibilitate zero! Este posibil asa ceva din ce vad.
Siteul este pe nisa versuri, si nu ma intereseaza nicidecum monetizarea lui de niciunfel. Fie ca doriti sa ma ajutati cu site mic, blog, retea de siteuri, blogspot, vor fi foarte bune.
Toate rezultatea vi le voi expune aici, in acest topic dupa 60-70 de zile, cu tot ce s-a intamplat/comportat siteul. Totodata va voi raspunde la orice intrebare legata de promovarea lui.
Cum spuneam mai sus, poate multi nu vor fi de acord cu testul meu...dar mi-l asum, si chiar vreau sa vad daca va functiona.
Astept un PM pt toti cei care vor sa ma ajute...
(eventual pt cei care vor la schimb ceva, le pot oferii advertoriale pe diferite siteuri, scrise de ei.)
Multumesc.