Da Ben. Sunt absolut de acord cu ce ai spus tu.
Tataraseni, daca poti, da-mi un PM cu numele site-ului.
Da Ben. Sunt absolut de acord cu ce ai spus tu.
Tataraseni, daca poti, da-mi un PM cu numele site-ului.
Nu e chiar atat de greu sa lansezi un site in top 1000, in RO, iar 10 luni e destul de mult. Pentru un profesionist in SEO, un astfel de task nu este o problema.
Apropo de top, avem un site care a obtinut un astfel de trafic - top 1000 - in 2 luni de la lansare - si obtine majoritatea traficului prin cautari organice. In 10 luni se poate ajunge departe, daca iti dai interesul.
Da. Si eu vreau sa vad exemplul.
In ultima perioada, incep sa am sentimentul ca piata publicitatii web(cel putin de la noi) incepe sa semene cu un balon.
Creste, creste dar s-ar putea sa se sparga.
Cred ca ne aflam aproape de coama valului, o sa vina platoul si pe urma o sa inceapa declinul.
Singura problema este incadrarea in timp a acestor evenimente.
Eu cu tine vorbeam, apropo de :
avem un site care a obtinut un astfel de trafic - top 1000 - in 2 luni de la lansare
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
AdTrade am vazut ca vinde si per sales si per action deci cred ca e ceea ce cauti. Eu prefer sa vand doar per click/afisari pentru ca asa vinde toata lumea. Datele despre veniturile vizitatorilor cred ca intra la capitolul viata lor personala, nu vad ce firma ti-ar aduce asemenea informatii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)