Asa, ca versiuni platite ar mai fi si kissmetrics care pare sa aiba f multe chestii interesante si ofera si o varianta free 30 de zile. Urmeaza sa-l testez pe un site in curand. Clicktale versiunea free e inutila, Crazyegg merita 9$ pe luna pt pachetul basic, pe care-l folosesc de aproape 1 an si am observat chestii utile pe unele bloguri.
Un produs similar clicktale pt WP este wpclicks, care costa 97$ pt unlimited version, pe cate blogur vrei, etc, care iti arata un fel de filmulet cum a navigat userul pe blog. Daca veti cauta pe google cu atentie veti gasi si un WSO cu 47$ in loc de 97$.
Ar mai fi google website optimizer free pt split testing si de unbounce am auzit lucruri frumoase, dar nu am testat.
kissinsights este gratuit si foarte util pt a primi feedback de la utilizatori, desi stiu ca sunt mai multe servicii de genul
Multivariate testing, A/B split testing and landing page optimization software reviews | Which Multivariate? comparatie intre diverse tool-uri gen Google website optimizer

Răspunde cu citat