Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
1nesco, tot respectul, dar posturile astea ale tale "seo oriented" parca-ar fi scrise de roboti, iar noi aici suntem oameni. Chiar e nevoie sa faci asta de fiecare data? Stim cu toii ca EHR ofera hosting, dar hai sa trecem peste asta, sau hai sa o facem intr-un mod mai natural.
Ochiul de seoist vede asta si poate e deranjat.
Ochiul de client vizitator/client e multumit insa de recomandare ca e practica (are si link si recomandare langa). Ochiul lui google iti multumeste si el (sau ti-ar multumi daca ar putea) pentru ca i-ai marcat pefect o recomandare, astfel incat sa poata tina si el cont de ea.

Oarecum am observat pe aici o tendinta de care de mult doream sa ma leg: Frica de a da link (bine, la unii e exagerarea de a da link, dar aia sunt cazuri speciale). Adica se pune acolo frate hxxp [://] site[.]com/ bla blla bllaaaa [.]html ceea ce e o mare prostie sa fim seriosi. In primul rand ca e atat de nepractic sa tot scot pe punctulete si pe spatii si-n al doilea rand nu vad de ce ne-am teme ca dam link juice-ul lui peste. Ca doar nu dam de la noi. Inteleg in cazurile in care nu trebuie dat (plagiat de exemplu), dar e absurd sa faci un preview la un tool, la un serviciu sau la orice si apoi sa bagi un link mega-editat catre acelasi lucru.

PS: Nu la spam indemn eu, ci la o linie de mijloc intre o extrema si cealalta.