Scuzati ca intervin offtopic, insa nu m-am putut abtine. Rares, parerea mea e ca asta-i practic exemplu de link building natural. 1nesco recomanda un site pentru ca este multumit de servicii si nu pune link-ul asta pentru ca-i platit sau pentru a influenta ranking-urile. Cred ca stim cu totii valoarea link-urilor de pe forumuri, deci sunt convins ca 1nesco n-a avut prea mult in gand ideea de SEO cand a pus link-ul. Na, asa pune el backlink-urile, cu anchor text de calitate, e alegerea fiecaruia. Ideea e ca asta-i un exemplu de link natural, parerea mea
On-topic, recomand hostvision, sunt f multumiti de ei. Legat de trafic nelimitat, asta mi se pare o mare vrajeala pt un singur domeniu gazduit si cu spatiu de stocare micut. Hai sa fim seriosi, n-ai sa ai trafic mai mari de cateva zeci de GB pe luna, in cazul in care ai un nr decent de vizitatori si ai si poze pe site, sa zicem... Pt o oferta cu gazduire domenii nelimitat, atunci da, este justificata ideea de trafic si spatiu nelimitat![]()

Răspunde cu citat