Am lucrat cu "Claus Web" si sunt ok, n-am avut niciodata probleme, sunt saritori, te ajuta cu suport etc. Preturile sunt foarte bune. Cauta pe Google si gasesti site-ul.
Am lucrat cu "Claus Web" si sunt ok, n-am avut niciodata probleme, sunt saritori, te ajuta cu suport etc. Preturile sunt foarte bune. Cauta pe Google si gasesti site-ul.
Recomand webhosting romanesc:
1. stabilitate si uptime ce tinde la 100% din punctul meu de vedere
2. pachete de webhosting cu preturi foarte bune
3. IP in Germania si Romania
4. filtrare foarte buna a emailului
5. au sistem de ticketing si primesti raspuns rapid la solicitarile lansate
Le utilizez serviciile de citiva ani buni, iar in momentul de fata am vreo 10 domenii (siteuri de prezentare, bloguri, magazine online) hostate la ei.
NEW!!! smart-hosting.ro ofera domeniu .org (daca este liber) la orice domeniu .com acizitionat prin ei in aceasta perioada!
Nu sunt cool?
Si au si gazduire la 0.95 euro / luna...tare, nu?
recomand hosturile de pe despregazduire.ro
Sunt insa multi care vor hosting ieftin, bun si din Romania. Iti recomand shophost.ro, au pachete cu numar nelimitat de domenii gazduite (bineinteles, in lmita bunului simt si al resurselor serverelor).
Pentru inceput oferta Hatchling plan de la hostgator cred eu, este ok. Dar daca detii mai multe domenii poti incerca Baby Plan.
stablehost.com recomand uptime 100 ip de germania preturi mici ..................
la un site de aproximativ 5000 unici pe zi, ce host sa imi iau? de cat? 1gb, 2gb... 100 gb? 98% poze, 1% articole, 1% video embed de pe youtube. pt wordpress.
In cazul tau totul depinde de calitatea pozelor (dimensiunea acestora) si de pluginurile instalate pe acel WordPress. Important este ca firma de la care iti comanzi pachetul de web hosting sa iti ofere posibilitatea de upgrade al traficului cand o sa ai nevoie.
depinde si de dimensiunea pozelor, dar cred ca ai nevoie de cateva zeci de giga. Cauta poate gasesti unlimited transfer![]()
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)