din pozitia 40 la 12 pe nume de brand nu este chiar greu, conteaza si site-ul unde publici advertorialul
din pozitia 40 la 12 pe nume de brand nu este chiar greu, conteaza si site-ul unde publici advertorialul
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ca om de seo, tu trebuia sa re recomanzi platforma de comert electronic. Se presupune ca proprietarul e om de vanzari si ... atat: omul de seo ia decizia privind platforma. Atunci cand vede prea multe minusuri, e indreptatit sa ceara schimbarea acesteia.
Strict referitor la ContentSpeed as putea sa spun ca sunt superbi. Mai rar atata documentatie detaliata oferita pentru utilizator.
Ca la orice alta platforma (nu neaparat de e-commerce), se pot trimite specificatii vis a vis de erori generate de platforma sau dezvoltari ale unor module.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
1nesco, eu doar am preluat totul. Softul a fost cumparat la recomandarea altei persoane, hostul la dracu' in SUA etc. Macar calculatorul mi l-am luat eu!
"Strict referitor la ContentSpeed as putea sa spun ca sunt superbi."
Da? Stai sa intri in Admin Panel, sa vezi cum te iau spumele...
Nu stiu cati bani s-au investit in acest proiect, dar daca scriptul e atat de limitat pe cat spui, poate nu ar fi rau sa iei in calcul schimbarea scriptului, eventual dezvoltarea unui nou proiect de la 0.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Intram in offtopic: sunt buniChiar stiu ce e si ce nu e.
Fa-ti mai mult timp pt documentatia in pdf si mai suna la ei pe unde ai dubii.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
@roby , ca ai raspuns in acelasi timp
Nu se poate cu explicatii gen "30???????? Pai innebunesc pana scriu atatea... de-abia am reusit sa scriu 3."
Asa nu merge. Omul de seo face SEO. De asta avem colegi sau sunt oameni specializati pe content.
Acum fie firma angajeaza om de content, fie apeleaza la servicii externe. Omul de seo doar le adapteaza si le valorifica in propriul blog, comunicate de presa, articole, anunturi, directoare firme... si alte litere.
Nu poti cere unui programator sa faca treaba de seo (analize, baze de date, specificatii). Similar si unui copywritter.
Mi se spunea 1nesco
offtopic: Trebuie sa intretin reteaua/calculatoarele/imprimantele/supravegherea untitatii, sa raspund la anumite mailuri si pe langa asta sa refac stocuri, sa updatez site, sa raspund si la telefoane etc. Deci SEO mai pe ciupite, multe invatate de la voi... Deci de acolo vine fraza: "30???????? Pai innebunesc pana scriu atatea... de-abia am reusit sa scriu 3."
Pricepui: economia, om bun la toate. Nu e tocmai ok.
offtopic: nu ai gume de matiz pt iarna. 155X65X13![]()
Mi se spunea 1nesco
Am mai gasit ceva interesant: www[.]comunicatedepresa[.]org
Dar habar n-am ce/cum sa scriu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)