ai putea pune la dispozitia comunitati website de comunicate presa ?
ai putea pune la dispozitia comunitati website de comunicate presa ?
Din pacate nu se poate, fiind proprietatea firmei client.
Pe concret: s-a platit om de content pentru 70-80 articole (mix de comunicate de presa si directoare de articole), s-a platit verificarea calitatii (2-300 cuvinte) + reformulare articole/comunicate, s-a platit creare cont, verificari in ce fel aproba articolele... (unele accepta link in mod ciudat).
Toata distractia l-a adus la 3-400 euro, motiv pentru care nu se poate oferi gratuit.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
poate m-am exprimat gresit, ziceam de site din ro care accepta comunicate de presa si directoare de articole unde sa postam articolele noastre
(Daca am inteles altceva din postarea ta imi cer scuze)
Da. Ca sa afli cine aproba, cand, in ce conditii, cum se insereaza html.. trebuie sa faci un test pentru a constitui o baza de date.
Un client a platit pentru asa ceva.
Sa luam alt exemplu, in lucru: Cate site-uri de anunturi permit link html dofollow?
Cate dintre ele sunt gratuite?
Pentru asta trebuie scarpinat putin internetul, formulate anunturile, facut cont, plasate si urmarita aprobarea.
E si asta o munca de zeci de ore: alt timp, alta distractie.
Mi se spunea 1nesco
De la cate directoare romanesti beneficiezi de un backlink ? Din 100, inscrise, doar unul se vede, cazul meu, in rest, munca de chinez si degeaba.
teoretic de la toate. doar ca dureaza pana da google peste backlink sau yahoo site explorer, depinde unde verific backlink-urile... de aia-i bine sa inscrii doar in directoarele de calitate... iar asta inveti in timp, din experienta, inscriind mai multe proiecte si vanzand in care te accepta, care backlink-uri sunt indexate mai rapid, etc
Signatura lipsa
@red9
Fara litere ca le-am amestecat
Pentru ca pari sa ai firma: directoarele de firme, cataloage de afaceri. Ex concret de indexare rapida.
Ok, acolo nu era link pe anchor, dar printr-o gandire a formularii, s-a obtinut ridicarea acelui portal pe expresii mai putin targetate de client.
Portalurile de afaceri sunt alta sursa de linkuri, din fericire pt noi, prea putin exploatate![]()
Mi se spunea 1nesco
Eu sunt dispus sa platesc pentru astfel de informatii privind site-urile ce accepta comunicate de presa, felul cum trebuie introdus link-ul si alte informatii utile. Asa si firma respectiva isi mai reduce costurile
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Daca un back link nu este afisat acolo unde il cauti tu nu inseamna ca el nu este luat in calcul de Google
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
400 E?
Similar si baze de date cu anunturile care accepta link pe anchor targetat, directoare firme care permit link direct... diverse caracteristici (gratuite, platite)...
Mi se spunea 1nesco
Se pare ca advertorialele sunt fantastice. Dupa publicarea unuia cu link catre o marca de produs, Webmaster Tools imi raporteaza o crestere mare si la Change si in SERP. Nu este prima pagina, dar sa sari de la 40 la pozitia 12 este ceva, nu?
1nesco, da, lucrez la o firma, le intretin site-ul si vand anvelope (avatar!). De asemenea, beneficiez de mirificul soft "ContentSpeed" pe care nu pot face mai nimic la capitolul SEO.
Sunt si eu interesat de ceva site-uri cu comunicate de presa...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)