Site-ul este realizat de Qdesign si este al lui Stefan Livadariu, cel care are un proiect foarte ambitios in directia asta si caruia ii urez mult succes...astfel de oameni sa tot saluti...mai multe detalii la blogul lui Razvan Varabiescu...
Televiziune Locala -- OLT TV Pentru Tine !
Stefan Livadariu... ala de la Sapte Seri Cluj/Brasov, nu?Ma intreb totusi cum va monetiza site-ul asta.
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Salut Stefan...Bine ai venit !
Asta vroiam eu sa zic...acum este un domn POpescu nu stiu cum...Nu mai am nici o treaba cu Sapte Seri de mult timp.
PS. si ma repet...Proiectul cu RateCard ...este ceea ce multi oameni au nevoie intrucat am vazut peste tot pe unde am spus numai reactii pozitive(si este putin spus). Chiar daca interesul meu este TV, ansamblul proiectului in sine ma incanta si daca pot sa pun umarul cu ceva(in afara de a-ti da niste preturi de la TV-ul meu)...o voi face cu mare placere...Respecte !
Televiziune Locala -- OLT TV Pentru Tine !
Pentru ce vrei tu exista Neogen. Boom si Arbo nu se adreseaza cumparatorilor de "12 afisari, daca se poate" si nici site-urile inscrise nu-si doresc reclame la "forari puturi", "studio videochat" sau "depozitul de anvelope" cand au deja prin intermediul agentiilor reclame la Vodafone, Pepsi & HP si banuti (aproape) pe masura.
Putin peste masura si putin sarcastic Adam, dar adevarat.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Nu ma referam la shurub, nu stiu daca el ar fi interesat sa cumpere sau vorbea ipotetic, imi imaginam doar ce ar ajunge un astfel de "talcioc de benăre".![]()
Vom introduce si TV-ul in cel mai scurt timp, dar inca este enorm de mult de lucru la ziarele si radio-urile locale, pentru ca nu colaboreaza tocmai asa usor. TV-ul este si putin mai aparte in sensul ca se schimba mai des Rate Card-urile ..... de fapt stii ..... si trebuie sa ii acordam mai multa atentie. De aceea a ramas la final. Ai post tv ?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)