Sunt roboti anyway .. Nici unul dintre aia nu are vreun behaviour uman.
Vei avea doar cifre, nu trafic real.
Sunt roboti anyway .. Nici unul dintre aia nu are vreun behaviour uman.
Vei avea doar cifre, nu trafic real.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Din moment ce in traffic exchange sunt site-uri ca google sau yahoo, nu mai am ce sa spun. Traficul este real, pentru ca este generat de persoane ca mine. Eu vad site-urile respective, asa cum altii imi vad site-ul. Care este problema neogen sau trafic.ro ? Sunteti niste sceptici![]()
Eu mi-am facut cont imediat dupa postul tau (am sters refererul din link).
Am inceput sa "navighez": din 20 de secunde cat trebuie sa stai pe un site aproape 15 stai sa se incarce pagina (my bad - conexiune proasta) deci iti raman cam 5 secunde pe pagina.
Al doilea lucru pe care l-am facut a fost sa las fereastra sa ruleze in background si sa-mi vad linistit de treaba. Surpriza! Creditele cresteau la fel de frumos.
Concluzie: Nici macar nu trebuie sa te uiti la site-urile pe care le vizitezi -> mai mult ca sigur si cei care iti vor vizita site-ul tau procedeaza la fel.
Singurul avantaj la un astfel de sistem este de ordin moral pentru cei care lanseaza primul lor site si se bucura cand vad cum creste counterul.
Si vezi si in trafic.ro, daca ai site-ul inscris acolo, daca vezi vreo diferenta.
Interesant... in spatele lor se afla Stormpay, un procesator de carduri extrem de criticat in afara.
@zgabu intr-adevar daca m-asi uita in trafic sau orice alt contor as vedea ca numarul de vizitatori creste dar acesti vizitatori "nu se convertesc" (ce traducere de ...).
Spunemi tu in cele 2 zile cat ai navigat ai dat pause la vre-un site si ai navigat/citit/etc. ceva de pe acel site, sau ai revenit dupa aceea la acel site sa il "utilizezi"? Nu cred.
La fel se comporta si vizitatorii ce vin pe site-ul tau in urma acestui sistem. Nu iti folosesc la nimic.
cred ca cele mai graitoare sunt statisticile.. anume page views/user si refferer de unde au venit.... misto ca e automat... cele care le-am dat m sus, blogmad nu e automat, esti fortat sa dai click pe un cod corect pt a trece la celalalt site...
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Candva am platit (foarte putin :-)) pe cineva care s-a declarat foarte "dibaci" in a creste numarul de utilizatori de pe site, eram la inceput si habar nu aveam de metode.
Omul a inscris siteul intr-un sistem de acest gen si intr-adevar, in cateva zile siteul a crescut in trafic cu cca 1000 de utilizatori ... foate frumos.
Numai ca dupa o saptamana am primit un mail politicos de la Trafic.ro in care ma rugau sa scot siteul din acest sitem de generat trafic artifical sau ... mi se sterge contul.
Eu care habar nu aveam ce se intampla am ramas socat, l-am sunat pe omul care se ocupa de "marire" (care era din cale afara de extaziat de realizari) si l-am rugat sa opreasca jucaria .....
So, aveti grija cu umblati cu minunea asta.
Ultima modificare făcută de shurub; 26th June 2006 la 17:02.
Iliuta Goean
Fotografie de natura
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)