Ajuta la ceva backlinkurile primite de pe facebook, respectiv de pe wall ?! sau din diferite aplicatii ?!
Ajuta la ceva backlinkurile primite de pe facebook, respectiv de pe wall ?! sau din diferite aplicatii ?!
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Unul din semnalele Google e si prezenta siteurilor in social media, deci te ajuta like,share,retweet si linkuri de pe retelele sociale, desi nu cred ca e un factor important.
In practica nu prea... cel putin pentru siteurile la care lucrez nu am observat vreun plus din punct de vedere seo.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Din cate stiu eu google nu ia in considerare nici un like, nici un retweet. Like`ul e un simplu like si atat. Nici linkurile nu cred ca`s mai importante pentru seo
NuOdata ca sunt pe nofollow. Si 2: ce anchor sa le atribuie google? Cuvantul din stanga, dreapta, sus, jos?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Multumesc frumos pentru pareri, mai astept si altele ...
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
SEO s-a schimbat destul in ultima vreme. Nu prea mai conteaza ancora, PR-ul si alti factori care erau foarte importanti. Google vrea sa vada ca lumea apreciaza continutul tau si il trimite mai departe pe social media.
Sa pricep ca exista retele sociale care permit si contentul adult?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
@Alex Dumitru
Cum face google sa vada like`urile unui articol share`uit pe FB? Sau RT`urile. Sau comentariile de la un share al unui link (multe comentarii inseamna ca e interesant articolul, apreciat)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)