Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 55

Subiect: Inserare link prin hacking

danielro19 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th March 2011
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

1 out of 2 members found this post helpful.

Exclamation In atentia administratorilor de forum care aproba subiecte ce aduc acuzatii false

Mare mi-a fost uimirea cand azi am descoperit acest titlu pe google: "siteprezentare.ro Marius Cotiga promovare prin HACK" Se poate oare sa devii hacker peste noapte fara sa vrei? Auzi, eu...hacker? Nu stiu care este problema lui lovelife, sau mai bine spus mister Dimofte Catalin (am cautat si eu sa vad cine este persoana care ma acuza), dar inainte de a face asemenea acuzatii ar fi bine sa-si verifice sursele. Nu aveam nici un interes sa pun link pe un site ca al lui. Ar fi bine sa verifici amanuntit presupusul "hack" domnule "hackuit", fara sa aduci acuzatii la adresa persoanelor nevinovate.
    Si as dori sa adaug ceva in atentia administratorilor de forum. Cum este posibil sa aprobati un asemena topic? Adica, daca unui narod i se pune pata pe unu, imediat pune topic pe forum ca ala se ocupa de cine stie ce afaceri necurate.
    As putea eu sa reclam chestia asta, daca tot s-a discutat aici treaba asta, dar sincer, imi pasa prea putin de ce zic altii.
    Atat am avut de spus. Am vrut doar sa-mi exprim punctul de vedere si sa nu-i las pe unii sa-si bata joc de munca mea nu stiu pe ce motiv li s-a nazarit lor.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Citat Postat în original de danielro19 Vezi Post
    Mare mi-a fost uimirea cand azi am descoperit acest titlu pe google: "siteprezentare.ro Marius Cotiga promovare prin HACK" Se poate oare sa devii hacker peste noapte fara sa vrei? Auzi, eu...hacker? Nu stiu care este problema lui lovelife, sau mai bine spus mister Dimofte Catalin (am cautat si eu sa vad cine este persoana care ma acuza), dar inainte de a face asemenea acuzatii ar fi bine sa-si verifice sursele. Nu aveam nici un interes sa pun link pe un site ca al lui. Ar fi bine sa verifici amanuntit presupusul "hack" domnule "hackuit", fara sa aduci acuzatii la adresa persoanelor nevinovate.
    Si as dori sa adaug ceva in atentia administratorilor de forum. Cum este posibil sa aprobati un asemena topic? Adica, daca unui narod i se pune pata pe unu, imediat pune topic pe forum ca ala se ocupa de cine stie ce afaceri necurate.
    As putea eu sa reclam chestia asta, daca tot s-a discutat aici treaba asta, dar sincer, imi pasa prea putin de ce zic altii.
    Atat am avut de spus. Am vrut doar sa-mi exprim punctul de vedere si sa nu-i las pe unii sa-si bata joc de munca mea nu stiu pe ce motiv li s-a nazarit lor.
    Nu este deloc o acuzatie falsa, inainte de aposta aici am vrut sa discut la telefon, prima oara ai raspuns, (nu stiai cine si de ce te suna), apoi ai refuzat apelurile, daca erai inocent acceptai sa stai de vorba si dadeai explicati. Nu mi sa pus pata pe tine, doar ca practici metode nu prea ortodoxe de promovare, si e bine sa stie si clientii tai cine este si ce risca daca colaboreaza cu un om fara moralitate. Era pus un link ascuns, font mic, de culoare background.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th March 2011
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Exclamation

Daca te uiti si tu mai atent la site-urile facute de mine, o sa vezi ca toate au link vizibil catre site-ul meu. Nu trebuie sa-mi ascund munca. Asa ca verificati setarile la server sau orice alte probleme ai tu cu site-urile tale.
    Si ce sa stau la discutii atata cu tine? Ti-am zis din start ca nu sunt persoana vinovata. Nu trebuie sa-ti dau explicatii tie si nimanui altcuiva pentru lucruri pe care nu le-am facut.
    Astea sunt acuzatii false pe care le faci. Nu stiu cum a ajuns link-ul meu pe site-ul tau si nici nu ma intereseaza.
    Sincer, nu vad ce faci atata taraboi pentru un astfel de lucru.
    Nu te gandesti si tu un pic asa la chestia asta? Ce rost avea sa fac lucrul asta? De promovare nu am nevoie de pe un site ca al tau.
    Asa ca te rog, inceteaza cu prostiile astea si vezi-ti de treaba ta.

goree este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    77
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Ii mai acord sansa sa isi ceara scuze pana luni
    Lovelife o sa imi introduc azi sau maine si eu linkurile in situ tau.
    Ulterior iti ofer toate datele mele de identificare in mod personal.
    De ce? Pentru ca tu esti ceva de genul: m-am impiedicat de bordura, dar nu sunt eu prost...e prost facuta bordura
    Poti sa depui nu doar 1 plangere la politie, chiar 100/zi...nu asiguri decat necesarul de hartie igienica de slaba calitate...iti garantez pentru ca vorbesc din experienta ... PROSTIA SE PLATESTE, si nu te considera jignit, vorbesc in termeni generali

Citat Postat în original de danielro19 Vezi Post
    Nu stiu cum a ajuns link-ul meu pe site-ul tau si nici nu ma intereseaza.
    Te rog...ne jignesti inteligenta
    Sau esti un michael jackson si ai sute de admiratori gata sa iti promoveze linkurile
    Macar ai putea sa recunosti...dar asta presupune sa ai curaj/barbatie...sa ai in pantaloni doar 1 gaura...tu insa ai 2 (adica nu doar in spate)

See ya

Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Citat Postat în original de goree Vezi Post
    Lovelife o sa imi introduc azi sau maine si eu linkurile in situ tau.
    Ulterior iti ofer toate datele mele de identificare in mod personal.
    De ce? Pentru ca tu esti ceva de genul: m-am impiedicat de bordura, dar nu sunt eu prost...e prost facuta bordura
    Poti sa depui nu doar 1 plangere la politie, chiar 100/zi...nu asiguri decat necesarul de hartie igienica de slaba calitate...iti garantez pentru ca vorbesc din experienta ... PROSTIA SE PLATESTE, si nu te considera jignit, vorbesc in termeni generali

See ya
    Stiu ca am ceva probleme de securitate, unele le-am reparat altele inca nu, in acest caz a fost exploatata o eroare copilareasca din partea mea, nu o mare inteligenta din partea celui care mi-a pasa link-urile, recunosc. Nu am negat nici o clipa asta.
    Am discutat cu persoane competente din un departament specializat al MI, si mi-a zis ca este greu s obtii o condamnare la un caz minor de criminalitate informatica, dar ii poti face unui astfel de individ zile fripte si sa ii produci costuri financiare foarte mari. Intrebarea este da ca merita sa ierzi timpul cu asa ceva in loc sa te ocupi de dezvoltare, dar daca actiunea se repeta voi actiona in consecinta

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th March 2011
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de goree Vezi Post

Sau esti un michael jackson si ai sute de admiratori gata sa iti promoveze linkurile

See ya
    Poate nu am sute de admiratori gata sa-mi promoveze site-ul, ci unul singur care vrea sa ma faca "hacker"

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Pare aiurea sa acuzi pe cineva fara probe concrete.

Rog un moderator sa schimbe titlul pana la stabilirea clara a probelor in ceva gen "inserare link prin haking". Daca omul muncii e nevinovat... e pacat sa i se pateze reputatia compensand la final cu un "imi pare rau, am gresit".

Parere strict personala:
    1. Nu vad ce sens ar avea sa "spargi" un site pentru a obitine un singur link, fie el si pe un intreg site.
    2. Pare prea "pe fata". Daca eram hackerul, inseram 3-5 linkuri si ... pun'te atunci si acuza pe fiecare in parte.

Rugaminte: daca ati rezolvat intr-un fel sau altul probleme de securitate, mai postati cand aveti timp la securitate website.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

a spart mai multe site-uri, vreo 5 cu aceeasi problema de securitate, sa folosit ancora dupa care el incearca sa isi promoveze site-ul. Nu cred ca pus un dusman link ascuns care sa nu fie observat prea usor, link-ul a fost inserat pe site-uri ca pr destul de marisor, deci nu intamplator, daca nu aveam un anumit tool nu prea aflam de acel link. Daca cineva vroi sa ii faca rau punea un link vizibil.
    Marius Cotiga a fost fara nici un dubiu, se fac si ceva pasi in identificarea locatiei ip-ului original

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Poate a facut, poate nu.
    ISP-urile sunt obligate se pastreze datele de trafic min 6 luni din cate stiam si e clar ca lumina se va face.
    Faza cu credinta... la institutiile de profil.
    Te-ai bucura sa te acuze cineva pe nedrept, presupunand ca dusmanii iti plaseaza si tie link pe cine stie unde?
    De asta zic ca nu mi se par corecte acuzatiile pana nu se obtine hotararea definitiva in mana.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Nu poti obtine acele date de la ISP decat cu un mandat sau hotarare, se patreaza in realitate datele pe mai multi ani

Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google Hacking
    De Popescu Marian în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 28th November 2010, 11:02
  2. hacking attempt or hacked?
    De inscaun în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 11th February 2009, 10:55
  3. Inserare pret automat
    De eamc în forumul Utile
    Răspunsuri: 6