Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 55

Subiect: Inserare link prin hacking

Afișare hibrid

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

sunt atatea site-uri prost facute si hack-uite sau din cauza hostului de calitate slaba (acum 4 ani mxhost a fost busit rau de niste arabi)
    nu cred ca ai cum sa demosntrezi ca el a facut-o, poate cineva are boala pe el si ii pune adresa lui pe site-urile pe care le poate afecta ...

daca esti 100 % convins ca el este si poti demonstra, se merita sa pierzi timpul pe la politie, dar intre timp iti recomand sa iti pui site-ul la punct.

cbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    70
    Putere Rep
    28

Implicit

Din aceast motiv, pentru că este complicat să demontrezi acuzațiile ce țin de internet, se fac urmăririle. Desigur, o urmărire se realizează pentru cineva care face treburi grele, pentru că pentru nimicuri ca site-ul tău de exemplu, poliția nu cheltuie fonduri! Dacă erai să spunem trilulilu.ro sau click.ro poate că aveai poliția la picioare așa că nu spera să te ajute cineva.

Cum spune Gin, individul poate spune că nu e el, că cineva îi coace asta, apoi poliția trebuie să demonstreze că el era la PC, ori să demonstreze că e flasă susținerea lui cum că nu era el la PC, ceea ce duce după părerea mea la caz special!

Știi tu, pentru piratarea unor CD-uri se stă la pândă luni de zile, se adună dovezi! Pentru injectare de cod ... nu stă nimeni la pândă dacă nu ești un nume!

Cred că doar la români e valabilă treaba ... că la chinezi te împușcă iar la ruși te bat (la alții nu știu cum e)

bobicraioveanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th January 2011
    Posturi
    38
    Putere Rep
    28

Implicit

lovelife, sa stii ca de obicei cine stie sa faca o manevra de genul asta o sa foloseasca proxy in majoritatea cazurilor iti zic asa, ca sa nu-ti pierzi aiurea timpul si banii cu instante si avocati

danielro19 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th March 2011
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

1 out of 2 members found this post helpful.

Exclamation In atentia administratorilor de forum care aproba subiecte ce aduc acuzatii false

Mare mi-a fost uimirea cand azi am descoperit acest titlu pe google: "siteprezentare.ro Marius Cotiga promovare prin HACK" Se poate oare sa devii hacker peste noapte fara sa vrei? Auzi, eu...hacker? Nu stiu care este problema lui lovelife, sau mai bine spus mister Dimofte Catalin (am cautat si eu sa vad cine este persoana care ma acuza), dar inainte de a face asemenea acuzatii ar fi bine sa-si verifice sursele. Nu aveam nici un interes sa pun link pe un site ca al lui. Ar fi bine sa verifici amanuntit presupusul "hack" domnule "hackuit", fara sa aduci acuzatii la adresa persoanelor nevinovate.
    Si as dori sa adaug ceva in atentia administratorilor de forum. Cum este posibil sa aprobati un asemena topic? Adica, daca unui narod i se pune pata pe unu, imediat pune topic pe forum ca ala se ocupa de cine stie ce afaceri necurate.
    As putea eu sa reclam chestia asta, daca tot s-a discutat aici treaba asta, dar sincer, imi pasa prea putin de ce zic altii.
    Atat am avut de spus. Am vrut doar sa-mi exprim punctul de vedere si sa nu-i las pe unii sa-si bata joc de munca mea nu stiu pe ce motiv li s-a nazarit lor.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de danielro19 Vezi Post
    Mare mi-a fost uimirea cand azi am descoperit acest titlu pe google: "siteprezentare.ro Marius Cotiga promovare prin HACK" Se poate oare sa devii hacker peste noapte fara sa vrei? Auzi, eu...hacker? Nu stiu care este problema lui lovelife, sau mai bine spus mister Dimofte Catalin (am cautat si eu sa vad cine este persoana care ma acuza), dar inainte de a face asemenea acuzatii ar fi bine sa-si verifice sursele. Nu aveam nici un interes sa pun link pe un site ca al lui. Ar fi bine sa verifici amanuntit presupusul "hack" domnule "hackuit", fara sa aduci acuzatii la adresa persoanelor nevinovate.
    Si as dori sa adaug ceva in atentia administratorilor de forum. Cum este posibil sa aprobati un asemena topic? Adica, daca unui narod i se pune pata pe unu, imediat pune topic pe forum ca ala se ocupa de cine stie ce afaceri necurate.
    As putea eu sa reclam chestia asta, daca tot s-a discutat aici treaba asta, dar sincer, imi pasa prea putin de ce zic altii.
    Atat am avut de spus. Am vrut doar sa-mi exprim punctul de vedere si sa nu-i las pe unii sa-si bata joc de munca mea nu stiu pe ce motiv li s-a nazarit lor.
    Nu este deloc o acuzatie falsa, inainte de aposta aici am vrut sa discut la telefon, prima oara ai raspuns, (nu stiai cine si de ce te suna), apoi ai refuzat apelurile, daca erai inocent acceptai sa stai de vorba si dadeai explicati. Nu mi sa pus pata pe tine, doar ca practici metode nu prea ortodoxe de promovare, si e bine sa stie si clientii tai cine este si ce risca daca colaboreaza cu un om fara moralitate. Era pus un link ascuns, font mic, de culoare background.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th March 2011
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Exclamation

Daca te uiti si tu mai atent la site-urile facute de mine, o sa vezi ca toate au link vizibil catre site-ul meu. Nu trebuie sa-mi ascund munca. Asa ca verificati setarile la server sau orice alte probleme ai tu cu site-urile tale.
    Si ce sa stau la discutii atata cu tine? Ti-am zis din start ca nu sunt persoana vinovata. Nu trebuie sa-ti dau explicatii tie si nimanui altcuiva pentru lucruri pe care nu le-am facut.
    Astea sunt acuzatii false pe care le faci. Nu stiu cum a ajuns link-ul meu pe site-ul tau si nici nu ma intereseaza.
    Sincer, nu vad ce faci atata taraboi pentru un astfel de lucru.
    Nu te gandesti si tu un pic asa la chestia asta? Ce rost avea sa fac lucrul asta? De promovare nu am nevoie de pe un site ca al tau.
    Asa ca te rog, inceteaza cu prostiile astea si vezi-ti de treaba ta.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de danielro19 Vezi Post
    Nu a papat usturoi Nu ai ce sa reclami, este un forum public unde parerile utilizatorilor sunt exprimate ca atare, tot ei raspund de asta. Regret atitudinea Seopedia care s-a inmuiat pe tema asta.
    Nu a pus nimeni altcineva un link catre site ul tau, danielro19, prin efractie, sunt sigur de asta, iar daca lovelife a descoperit magaria, trebuia sa spui scuze si la revedere.
    De la "imi pasa prea putin de ce zic altii" pana la "sa nu-i las pe unii sa-si bata joc de munca mea" este o mare diferenta, dar au trecut doar 50 de caractere, cam putin pentru contradictia din mintea ta.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 15th March 2011 la 11:25. Motiv: Este doar opinia mea personala, SEOPEDIA nu are legatura cu spusele mele sau atitudinea mea.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th March 2011
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Cool

Mai, nu mai are rost sa comentez...Daca omu' e convins ca eu sunt de vina, nu am ce sa-i fac decat sa-i urez toate cele bune.
    Am acordat prea multa atentie acestui subiect se pare.
    Asta e ultimul meu comentariu pe acest subiect.
    Sa fim sanatosi si d-zeu sa ne fereasca de cutremure

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Pare aiurea sa acuzi pe cineva fara probe concrete.

Rog un moderator sa schimbe titlul pana la stabilirea clara a probelor in ceva gen "inserare link prin haking". Daca omul muncii e nevinovat... e pacat sa i se pateze reputatia compensand la final cu un "imi pare rau, am gresit".

Parere strict personala:
    1. Nu vad ce sens ar avea sa "spargi" un site pentru a obitine un singur link, fie el si pe un intreg site.
    2. Pare prea "pe fata". Daca eram hackerul, inseram 3-5 linkuri si ... pun'te atunci si acuza pe fiecare in parte.

Rugaminte: daca ati rezolvat intr-un fel sau altul probleme de securitate, mai postati cand aveti timp la securitate website.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

a spart mai multe site-uri, vreo 5 cu aceeasi problema de securitate, sa folosit ancora dupa care el incearca sa isi promoveze site-ul. Nu cred ca pus un dusman link ascuns care sa nu fie observat prea usor, link-ul a fost inserat pe site-uri ca pr destul de marisor, deci nu intamplator, daca nu aveam un anumit tool nu prea aflam de acel link. Daca cineva vroi sa ii faca rau punea un link vizibil.
    Marius Cotiga a fost fara nici un dubiu, se fac si ceva pasi in identificarea locatiei ip-ului original
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google Hacking
    De Popescu Marian în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 28th November 2010, 10:02
  2. hacking attempt or hacked?
    De inscaun în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 11th February 2009, 09:55
  3. Inserare pret automat
    De eamc în forumul Utile
    Răspunsuri: 6