Mare mi-a fost uimirea cand azi am descoperit acest titlu pe google: "siteprezentare.ro Marius Cotiga promovare prin HACK"Se poate oare sa devii hacker peste noapte fara sa vrei? Auzi, eu...hacker?
Nu stiu care este problema lui lovelife, sau mai bine spus mister Dimofte Catalin (am cautat si eu sa vad cine este persoana care ma acuza), dar inainte de a face asemenea acuzatii ar fi bine sa-si verifice sursele. Nu aveam nici un interes sa pun link pe un site ca al lui. Ar fi bine sa verifici amanuntit presupusul "hack" domnule "hackuit", fara sa aduci acuzatii la adresa persoanelor nevinovate.
Si as dori sa adaug ceva in atentia administratorilor de forum. Cum este posibil sa aprobati un asemena topic? Adica, daca unui narod i se pune pata pe unu, imediat pune topic pe forum ca ala se ocupa de cine stie ce afaceri necurate.
As putea eu sa reclam chestia asta, daca tot s-a discutat aici treaba asta, dar sincer, imi pasa prea putin de ce zic altii.
Atat am avut de spus. Am vrut doar sa-mi exprim punctul de vedere si sa nu-i las pe unii sa-si bata joc de munca mea nu stiu pe ce motiv li s-a nazarit lor.

Se poate oare sa devii hacker peste noapte fara sa vrei? Auzi, eu...hacker?
Nu stiu care este problema lui lovelife, sau mai bine spus mister Dimofte Catalin (am cautat si eu sa vad cine este persoana care ma acuza), dar inainte de a face asemenea acuzatii ar fi bine sa-si verifice sursele. Nu aveam nici un interes sa pun link pe un site ca al lui. Ar fi bine sa verifici amanuntit presupusul "hack" domnule "hackuit", fara sa aduci acuzatii la adresa persoanelor nevinovate.