sunt atatea site-uri prost facute si hack-uite sau din cauza hostului de calitate slaba (acum 4 ani mxhost a fost busit rau de niste arabi)
nu cred ca ai cum sa demosntrezi ca el a facut-o, poate cineva are boala pe el si ii pune adresa lui pe site-urile pe care le poate afecta ...
daca esti 100 % convins ca el este si poti demonstra, se merita sa pierzi timpul pe la politie, dar intre timp iti recomand sa iti pui site-ul la punct.

iti zic asa, ca sa nu-ti pierzi aiurea timpul si banii cu instante si avocati
Se poate oare sa devii hacker peste noapte fara sa vrei? Auzi, eu...hacker?
Nu stiu care este problema lui lovelife, sau mai bine spus mister Dimofte Catalin (am cautat si eu sa vad cine este persoana care ma acuza), dar inainte de a face asemenea acuzatii ar fi bine sa-si verifice sursele. Nu aveam nici un interes sa pun link pe un site ca al lui. Ar fi bine sa verifici amanuntit presupusul "hack" domnule "hackuit", fara sa aduci acuzatii la adresa persoanelor nevinovate.

Nu ai ce sa reclami, este un forum public unde parerile utilizatorilor sunt exprimate ca atare, tot ei raspund de asta. Regret atitudinea Seopedia care s-a inmuiat pe tema asta.