@mmariusel
nu te supara pe mine, dar cred ca m-ai inteles cu totul gresit, ala este un program afiliat, deci un program care ofera posibilitatea de a castiga procentual din suma de vanzare a unui produs care se potriveste doar la unele contente foarte reduse si nu o platforma de afiliera.
...este exact ce am descris eu ca fiind inefectiv (asta este NUMAI parerea mea, deci nu ma omora)
Un exemplul pentru a ma face intels:
Utilizator X are un content despre si cu animale domestice
Utilizator Y are un content de eBooks
Utilizator Z are un content de matrimoniale
Utilizator W are un magazin virtual cu obiecte de decor
Fiecare dintre acestia au locuri de reclama pe site-uri, prin care pot oferi utilizatorilor un produs complementar sau diferentiat ca service, dar doresc ca prin aceste produse sa castige si niste bani.
...ce fac acestia tinand seama ca doresc sa ia fiecare parte la 10 programe afiliate cu tematica DIFERITE ?!
Cea ce ai descris tu duce ca acesti administratori site, sa trebuiasca sa se inregistreze la 10 site-uri, sa aiba 10 date de login diferite (de la caz la caz), si pe langa asta pana cand au ajuns la plafonul de plata, la fiecare program, dureaza o vesnicie.
... pentru utilizatori ineficient
Eficienta este pentru sponsorul respectiv, care speculeaza ca acest utilizator sa vanda 1-2 produse, sa se descurajeze si sa plece, sponsorul ramanand cu comisionul acestuia, deoarece nu sa ajuns la plafonul de plata![]()
Efectiv pentru utilizator este cand are o platforma la dispozitie, un singur login, o singura data implementare de date, o singura inregistrare.
...pe langa acest lucru cand acolo gaseste 30-150 programe implementate din aproape toate bransele posibile. Daca unul nu merge sau utilizatorul schimba contentul, nici o problema, gaseste imediat un program potrivit pentru acel content.
Daca un utilizatorare 10 site-uri, gaseste pentru toate site-urile programele potrivite pe acea platforma, nu se inregistreaza de 10 ori ca un bezmetic, ca inebuneste saracul.
Pe langa acest lucru trebuie ca saracul administrator/utilizator sa astepte ca sa ajunga la plafonul de plata la 10 site-uri, daca pana la plata nu inchid deja 8 dintre acestea![]()
Pentru un producator este o astfel de platforma o comoara, deoarece platforma este interesata sa-si aduca asociati pe platforma, sa efectueze plata catre utilizator deoarece chiar daca sponsorul respectiv pleaca, banii raman in contul utilizatorului respectiv, server, program, script, reclama proprie, samd.
Utilizatorii primesc banii mult mai repede, findca platforma ii plateste si nu sponsorul respectiv, deci un plus de siguranta pentru asociati, si nu trebuie asa sa astepte pana cand a cumulat suma X la 10 site-uri
...cred ca intelegi ce vreau sa spun, eu vad acest lucru ca pe o comunitate de durata, unde utilizatorii pot castiga bani pe durata indelungata, si nu doar pentru 2-3 luni cat este un site uneori online.
Din acest motiv am dat exemplul cu Zanox&Co, dar se pare ca in Romania aceasta posibilitate este inca o necunoscuta.
Totusi mersi pentru PM.
Ciao

Răspunde cu citat