As vrea sa stiu daca a lucrat cineva cu el ca publisher de reclama si ce parere are. Se merita? Monetizeaza mai bine sau mai prost decat alte sisteme romanesti sau straine?
Multumesc.
As vrea sa stiu daca a lucrat cineva cu el ca publisher de reclama si ce parere are. Se merita? Monetizeaza mai bine sau mai prost decat alte sisteme romanesti sau straine?
Multumesc.
Eu nici n-am auzit de ei pana zilele astea. Si app de asta, uite aici un banner pe care nu prea l-ar accepta o firma serioasa: http://www.kukurucu.com/2010/02/campanie-tradeads/
google "falimentul boom" si ai sa vezi de ce tradeads e momentan la stadiul de "idee buna, din pacate proprietarii sunt dubioşi si nu vor foarte multi sa faca afaceri cu ei".
ce pot sa zic de ei .. parca anul trecut au miscat ceva .. dar in ianuarie nu stiu daca am strans 1 euro de la ei, iar in februarie la fel.
Si nu ma pot plange de trafic .. adica am ~ 10 mii de vizitatori zilnic.
Din cate imi dau seama .. ei cam trag trafic din site .. dar de platit mai joia de apoi.
Cred ca mi-am facut o idee destul de clara
Multumesc.
banner-ul in cauza imi apartine si promova un articol destul de interesant...va recomand si voua sa-l cititi...cat despre tradeas sunt foarte ok pentru ca au reteaua construita din site-uri mari...care ofera vizibilitate reclamelor...ii recomand pentru BEX
eu am incercat trade ads totu e foarte ok sa sti ca plateste bine bani ti trimite pe card e destul de bine
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)