Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Intrebare de viitor

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit Intrebare de viitor

Portaluri, directoare, matrimoniale, feshăn, fan, videoclipuri si imagini amuzante.. in fiecare zi apar sute daca nu mii de siteuri d-astea in timp ce numarul userilor care frecventeaza aceste siteuri ramane constant. Asta inseamna ca marketsheru' scade pe zi ce trece, si deci si veniturile din astfel de siteuri.

E clar ca nu se mai castiga din asa ceva sau daca se castiga nu va mai fi pentru mult timp asa ca apare intrebarea:

Incotro sa ne indreptam privirile? Catre ce? Ce nu s-a incercat (inca) in peisajul mioritic? Nu va cer ideile proprii care (credeti) ca va vor imbogati, ci doar pareri, asta daca a mai ramas vreo urma de imaginatie, inventivitate si originalitate pe Seopedia.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Nise sint pe .ro, trebuie doar sa aducem oamenii catre ele si sa le monetizam cum trebuie.

Si in zona "monetizarii" sint firme si servicii care inca nu se folosesc de online.

Mai e loc inca in .ro si .md pe unele nise.

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Nise sint pe .ro, trebuie doar sa aducem oamenii catre ele si sa le monetizam cum trebuie.
    Ai incercat tu si ai reusit? Nu te-ai lovit de niciun zid al indoctrinarii si al temerilor de nou?

PS: Mereu aceeiasi cativa useri care raspund provocarilor si care au ceva de spus, krumel, nosfer, mailat si inca vreo cativa.. la ceilalti e chiar asa bezna de idei?
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

EU deja am 3 site-uri pe nise care nu au acoperire. Momentan singura monetizare e Adsense si putin 2parale.

Incerc sa ma axez pe reclamele cu firme din nisa mea, firme care au site-uri si vor sa vanda...si in timp sa renunt la Adsense.

E de munca dar satisfactiile apar.

dcosmin83 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    41
    Posturi
    383
    Putere Rep
    32

Implicit

idei nu o sa dea nimeni niciodata si mi se pare ff normal

cat despre monetizare , toti o vor in primele luni de la lansarea site-ului care de cele mai multe ori este facut cu investite ce depastea putin pretul domeniului ( folosind scripturi " imprumutate " de pe net )

in majoritatea cazurilor treaba sta asa : se ia domeniu, se baga scriptul, pe urma mult copy-paste de continut, inscriere rapida in sute de directoare iar dupa 2-3 luni intrebari pe seopedia dece nu le merge treaba, dece sunt penalizati , ce sa faca etc

loc este pt toata lumea in Romania, dar trebuie si munca, putina investitie si multa rabdare
    La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

N-am cerut idei, am cerut pareri. Si in plus ideile care nu sunt promovate nu vor reusi oricum niciodata. Nu poti sa crezi ca daca ai o idee geniala si o tii doar pentru tine are vreo valoare. Apar si dispar zilnic milioane de idei.. care nu vad lumina zilei.
    Iar legat de munca.. care munca? Cine munceste in Romania? Dati-mi un ex de site "muncit".

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Cred ca iti scapa un aspect important din vedere. Pentru prima data pare pe .ro concurenta...aia serioasa, chiar daca pe nise..."neserioase".
    Toata lumea face astfel de site-uri pe un script wordpress, poate nici macar cu thema unica.
    Dar, daca luam ca exemplu un site de videoclipuri (muzica comerciala/manele/nemanele, trafic sa fie pentru el). 99% cum ziceam sunt facute cu pretul unui domeniu (unele chiar pe blogspot pe domeniu free) si cu un script free (wordpress). Daca tu vii si realizezi un scrip home-made in care vizitatorul isi poate face cont, poate sa isi faca un playlist, sa voteze melodii, sa comenteze, plus o multime de alte facilitati... ce iti mai pasa tie de toti liceenii cu bloguri de manele ?
    E doar o nisa competitiva in care poti fi mai bun ca multi concurent. E drept ca costa, dar... Exemplul se poate aplica in mai multe domenii...
    Cat despre site-uri la care s-a muncit...cred ca esti superficial aici. Uite un exemplu: http://andreirosca.bookblog.ro/2009/...ntreprenoriat/
    Si sunt sigur ca sunt mai multe.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    235
    Putere Rep
    32

Implicit

Parerea mea este ca in Romania inca exista loc pe orice nisa cat timp vii cu ceva in plus. Nu trebuie neaparat sa ai o idee geniala ca sa reusesti, important e sa muncesti cum trebuie, sa nu furi continut de pe alte site-uri si sa ai rabdare.
    Dar, ca sa raspund concret la intrebarea ta, mie cel mai mult imi lipsesc sistemele de afiliere bine puse la punct. In momentul de fata sunt prea putine produse care se pot cumpara in felul asta si toata lumea are de pierdut, mai ales noi, cei care dezvoltam site-uri si care avem probleme in a le monetiza.
    In plus, cred ca lipseste o "clasa de mijloc" in advertising, care sa permita monetizarea decenta a site-urilor cu 500-3000 de unici pe zi.

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

@Cristi - scrie bine baiatu' asta cu bookblog, si in mare masura are dreptate.
    Citat Postat în original de mamulea Vezi Post
    mie cel mai mult imi lipsesc sistemele de afiliere bine puse la punct.
    Poate o sa implementeze cineva si pe la noi un CJ su ClickBank.. cineva care chiar munceste

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Upgrade forum + Discutii despre viitor - Aug. 2010.
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 197
    Ultimul Post: 25th January 2017, 09:44
  2. Social everything - o privire in viitor
    De danielbuca în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 21st August 2008, 20:27
  3. Un site mic, dar de viitor
    De Figaro în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 31st March 2007, 19:39
  4. "Viitor Google in Romania"
    De necromanc în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th June 2006, 18:11
  5. google...viitor [un articol interesant]
    De brahma în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 18th February 2006, 04:45

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •