salutare
merita sa fac o campanie de publicitate cu reclame neogen? sau nici sa nu ma gandesc si sa investesc in google adsense. Ceea ce mi-a placut la neogen e ca au CPC mic, ... dar sunt eficiente reclamele la ei?
salutare
merita sa fac o campanie de publicitate cu reclame neogen? sau nici sa nu ma gandesc si sa investesc in google adsense. Ceea ce mi-a placut la neogen e ca au CPC mic, ... dar sunt eficiente reclamele la ei?
am inceput o campanie la google adwords de vreo 2 luni, dar daca pun CPC max 0.05$ , nu prea imi afiseaza reclama, ma gandesc sa incerc neogen sa vad cum merge la un cpc mai mic de 0.05
Stie careva cat ar trebui sa pun CPM pt un banner 728x90 ca sa mi-l afiseze (la google adsense)? Momentan am setat 5$ / CPM dar nu mi-l afiseaza, desi imi apare "Eligible". E prea putin?
Ultima modificare făcută de daniweb; 2nd June 2009 la 09:24.
Mi-am incercat eu norocul cu Neogen si cei 10E de test. In prima zi reclama a avut vreo 200.000 afisari si 50 de clickuri. Incepand cu a2-a zi numarul afisarilor s-a redus, numarul click-urile a ajuns la 2-3/zi.. sau chiar niciunul.
conteaza mult sa ai si afisari ( aude lumea de tine ) chiar daca nu au nevoie de serviciile / produsele tale ( ne generand click )
+ conteaza mult cum este facut si bannerul; design, mesajul transmis etc
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
@casperel CPC a ramas nemodificat ?
@daniweb: da
Cred ca adsense ar fi mai indicat, e mai targetat.
Mai exista oferta aia cu 10 euro? Nu de alta, dar tocmai mi-am facut cont la ei si de zece minute tot caut vreun indiciu despre cum as putea sa-mi fac campania la ei. Ori e ascunsa bine pagina, ori nu mai exista.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)