Am promovat multe siteuri in 3 ani de zile. Multe din ele au inceput ca idei foarte bune dar nu au fost niciodata lansate. Acest lucru este valabil pentru multi utilizatori de internet care detin siteuri. Siteurile care nu au dat rezultate le-am denumit siteuri moarte. Daca pina acum nu ati avut asa ceva, tineti minte acest sfat: “nu va debarasati de siteurile moarte”. O sa fie folositoare intr-o zi. Chiar daca nu va vor aduce bani, puteti sa va folositi de ele, in loc sa le vindeti sau sa le lasati la un sponsor de domenii.
Am gasit o tehnica pentru a face din aceste siteuri moarte, siteuri care au un rank excelent pentru proiectele mele. Sint unele sanse ca aceste siteuri sa aiba si un Page Rank decent. Folositi-va de ele. Chiar daca sint siteuri mici si sint pe aceasi clasa C de ip-uri ca si siteurile voastre noi, puteti sa le folositi ca sa cresteti rankul proiectelor voastre recente.
Se impart in 3 mari categorii: bune,mai bune,cele mai bune
Bune
Creati linkuri de pe siteul vechi pe fiecare pagina a siteului nou. Aceasta va ajuta la cresterea Page Rank-ului, dar in SERPS nu se va observa diferenta, deoarece motoarele de cautare au tendinta sa nu ia in considerare linkuri care duc spre acelasi domeniu plasate pe fiecare pagina intr-un site. Mai ales spre un site care e locat pe acelasi server cu restul de siteuri care le detineti. Acest lucru insa merge foarte bine in MSN.
Mai bune
Folositi siteurile moarte ca si stimulent pentru schimb de linkuri. ti incercat vreodata sa intrebati un webmaster care detine un site cu PR7 sa faca schimb de linkuri cu un site de al vostru de PR4? Nu prea merge de obicei nu e asa? In loc sa oferiti asta puteti pune altfel problema: puteti sa le oferiti un link de PR5,PR4 si sase linkuri de PR3 de exemplu. Dati-le adresele si spuneti-le ca aceste linkuri extra le vor fi in beneficiul lor in timp. Eu personal am reusit sa aduc siteuri pe pozitii foarte bune prin aceasta metoda. Acest tehnica functioneaza foarte bine si e foarte eficace. Ce se poate intimpla rau? Siteurile voastre moarte o sa aiba citeva linkuri dezordonate? Nu e o problema majora. Oricum prin aceasta metoda ambele siteuri cistiga si a voastre si a lor.
Cele mai bune
Repromovati aceste siteuri astfel incit sa scoateti un Page Rank bun prin crearea unui director web pe fiecare din acestea. Apoi inscrieti-va la o companie care ofera text linkuri pentru promovare in directoare sau alte siteuri. Nu am sa dau exemple concrete de companii de genu, pentru ca nu vreau ca acele companii sa fie flodate cu cereri, dar sint citeva companii foarte bune de acest gen. Indata ce aveti pe director text linkuri uploadate, iar urmatorul update de la Google va genera un un page rank decent, puteti sa le faceti companiilor care promoveaza linkuri o oferta pe care nu o pot refuza. “Am sa va ofer linkuri NELIMITATE pe directorul meu de cite ori doriti, iar in schimb mi-ar trebui de la dumneavoastra, un link pe o pagina care are PR8(sau cit credeti ca valoreaza directorul vostru) pe un site care are aceasi arie de interes ca si noul meu proiect.” Linkul de pe pagina cu PR8 va fi spre siteul vostru nou.
Daca directorul vostru are un page rank decent, ei vor spune da la aceasta oferta fara sa mai stea pe ginduri. Normal ei ar trebui sa plateasca intre 1 si 5 usd pentru fiecare link care il plaseaza in directorul vostru. Tot timpul aceste companii care se ocupa cu inscrierea altor siteuri pe directoare web, au linkuri in exces si cauta directoare ieftine unde se le poata plasa. Daca ei pot sa isi plaseze toate linkurile care le au in exces pe directorul vostru gratis, ei pot scoate mult mai multi bani decit cheltuie ca sa puna linkul vostru pe un site cu page rank mare. Oricum ei plaseaza aceste linkuri la jumate de pret decit un utilizator de internet care nu detine o asemenea companie.
Aceasta metoda merge in special pentru siteurile internationale.
nu am sa mai dau link spre blogul meu pt ca se pare ca
-------
Copy & Paste de pe blogul personal pe Seopedia sau viceversa !
-------
e infractiune.... mdah trecem peste