Ultima modificare făcută de Cristi U; 22nd April 2009 la 17:14.
Ah, OK... Bineinteles, poate sa faca ce vrea, dar daca e pe Seopedia inseamna ca e interesat de SEO, adica de optimizare. Adica sa-si creasca site-ul, pana la urma, ca doar nu vrea sa si-l coboare...![]()
am adus peste 50 de siteuri in prima pagina in google in pina momentu actual(mai mult internationale) daca o sa vreau sa imi aduc blogul in top o sa il aduc np stie google mai bine ce e duplicat si ce nuiar pe de alta parte nu e interesul meu sa il promovez(l-am facut sa fie pentru comunitatea de aici si pentru cine mai e interesat) e ok asa cum e deocamdata... si hmm daca il aduc primul in google pentru niste cuvinte puternice, oricum se va copia continutul de pe el ... mai bine il copiaza cine stie cit de cit SEO decit oricine
anyway am sa continui cu metode avansate de SEO si interesante pe miine...
PS: de coborit nu coboara sub PR 0
si daca tot copiati macar un link spre siteul original daca puneti nu ma supar![]()
Ultima modificare făcută de saladfingers; 22nd April 2009 la 20:27.
Saladfingers, e treaba ta daca permiti sa iti fie copiat blogul (scuze, am vrut sa spun "promovat", nu copiat). Iar de coborat, nu ma refeream la PR, ci la rankings.![]()
dupa cum am zis nu vreau sa il promoveze ok asa cum e, cei care vor sa il copieze fine by me ... daca imi pun si un link spre blog de pe siteul lor apreciez, daca nu il pun sa fie sanatosi.Happy end.
nu am folosit nici una din tehnicile "ilegale" si siteurile mele sunt in primele 5 pagini ale google la nici 1 luna de la lansare iar clientii sunt super multumiti de rezultate.
consider ca cine mai practica aceste metode ori s-a reapucat de SEO dupa 5-10 ani de pauza si e total pe dinafara ori are o problema cu creierul si nu realizeaza ca-s atat de multe unelte care te pot ajuta sa "cresti" incat nici nu merita oboseala sa faci ceva "ilegal".
in alta ordine de idei, ca sa pastram trendul "ilegal" al acestui topic va sugerez o varianta prin care acumulati si PR si tot ce vreti si pozitii: instalarea unui webproxy (transparent) pe domeniul respectiv (e un script in php care face asta). Faceti meta tagurile cum trebuie, targetul il setati pe english si pe US pentru a se adresa celor peste 13,000,000 de ciumpalaci care cauta "proxy" lunar sau 450,000 dupa "web proxy". In numai 1 luna va trece de pragul de 4-8 giga trafic / luna din accesari, nu mai spun de faptul ca linkul va fi plasat pe mii de siteuri si forumuri ca referinta la cuvintele "web proxy". Dupa 2 luni (daca va permiteti) de webproxy puteti sa va lansati linistiti websiteul vostru drag si iubitSingurul impediment care ar putea sa apara poate veni de la providerul de hosting care v-ar putea cere sa-l scoateti, multi nu accepta pentru ca nu fac fata traficului. Altfel daca aveti host pe cel putin un VPS (no worries) puteti pune pe pagina de webproxy cateva zeci de iframe-uri 1x1 pixeli cu siteurile voastre unde vreti sa va cresteti traficul
alte idei cu alta ocazie, e deja prea tarziu si se incarca forumul din an in paste.
Ultima modificare făcută de bogdansbg; 4th May 2009 la 03:17.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)