la ce te gandesti cand spui alte metode de promovare si ce buget aveti pentru asta?
la ce te gandesti cand spui alte metode de promovare si ce buget aveti pentru asta?
La un site de reviews-uri turistice te-ai gandit?))
Fii sigur ca proprietarii pensiunilor/hotelurilor intra sa vada ce-au scris vizitatorii despre unitatea lor de cazare, sau macar ce se mai scrie despre concurenta :-)
AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc
Felicitari![]()
Ai pus problema bine: "ce buget aveti pentru asta".
Undeva pe forum am vazut un thread despre "100 metode de a aduna linkuri".
La un calcul la ochi, pentru o singura persoana, e munca de 3-6 luni ca sa le incerce bine pe toate, asta cu estimari optimiste.
De retinut totusi specificul vanzarilor: la o singura vanzare sau contract bun, se poate obtine un buget de promovare destul de consistent.
Sfatul meu este sa optimizezi totusi site-ul natural pentru produsele oferite la vanzare. Nu ai nevoie de mult trafic, ci de vanzari. Una si buna pe luna si e perfect.
Nu uita sa analizezi si concurenta, fiind constient ca nu tot ce face ea inseamna ca aduce neaparat vanzari.
De curiozitate, cat te costa in medie cumpararea unui banner pe site-urile potentialilor clienti?
Sanatate
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)