Cei care nu sunteti interesati va rog sa nu va mai bagati in seama... merci!
geme vrea ca pentru cei 30centi sa luati articole de pe bmwblog.com si sa schimbati 3 cuvinte pentru a le putea pune apoi ca articole originale pe blogul sau de ciorditor bmwcoop.com. e si asta o afacere cinstita, pana la urma, mai ales daca ai orazul gros.
Ultima modificare făcută de Diana; 26th September 2008 la 18:14.
bai zosolini0 sau cum te-o mai chema pe tine... de unde pana unde sti tu ca trebuie luate articole de pe bmwblog.com? si faza cu ciorditor, eu zic sa te indrepti spre alt domeniu, vad ca nu e de tine webul (la cate cunostine ai, mi-e sila)... deci abtinete ca nu am chef sa ne certam...
P.S: Schimba numele de la inceput ca nu este al meu, este al mamei mele.
Merci
Ultima modificare făcută de geme; 26th September 2008 la 17:47.
nasol e sa fii analfabet. si ciorditor.
http://www.bmwblog.com/2008/09/25/bm...icial-catalog/
http://www.bmwcoop.com/2008/09/26/bm...icial-catalog/
Hai ca nu e cazul sa va certati.
Fact 1. Geme, pretul e mic si o sa gasesti greu pe cineva sa iti scrie (gandeste-te 0,30 inseamna 70 de bani = jumate de pachet de Orbit). Ti-am dat mai sus detaliile cu niste preturi cat de cat ok, ca sa iti faci o idee cam cat se plateste pentru asa ceva.
Fact 2. Zoso, cum zici tu, si rescrisul de articole e o afacere ok, dar nu cand schimbi 3 cuvinte. Rescris inseamna sa nu fie nici un paragraf la fel, altfel atingi tot felul de flag-uri in Google.
Fact 3. Thread-ul asta nu are alt viitor decat o ceartaPropun sa il inchidem.
Sterge numele scris de tine de la inceput
P.S: Rog un moderator sa inchida threadul
pe mine inca nu inceteaza sa ma uimeasca astfel de oameni. Nu zice nimeni sa nu iei, dar cuvant cu cuvant, toate imaginile si toate articolele parca e un pic prea mult. si dupa aia sa vii aici sa oferi bani altora sa rescrie articole, parca e prostie.
threadul ar trebui mutat la plagiat sau la furt
De ce nu stergi numele postat de tine de la inceput?
P.S: Rog un moderator sa inchida threadul.
sterge tu primul ce ai furat de pe bmwblog.com si dupa aia mai vedem.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)