Nu stiu daca este util in cazul tau, dar pot sa-ti povestesc cum s-a angajat prietena mea de la rau la mai bine ( deci nu cu sabia lui Damocles deasupra capului ).
Cred ca in momentul de fata dureaza aproximativ 3 luni sa-ti schimbi jobul pe o pozitie similara + conditii de lucru mai bune si intre 3-6 luni si pe salariu mai mare daca intr-adevar meriti. A apelat la serviciul de la bestjobs ( 10 euro/ luna parca era ) care iti pune cv-ul la inceput pentru angajatori. In 2 luni a fost la 4 interviuri si a gasit un post cu salariul mai mare cu 40%. Stiu ca 4 interviuri intr-o luna nu inseamna mult. dar salariul cerut ( afisat in CV ) au scapat-o de interviuri neproductive. Cred ca este o optiune pe care o poti lua in considerare avand in vedere faptul ca pentru 1 post se primesc chiar si 1000 de cv-uri. Se stie ca fetitele de la HR sunt pasionate de barfa mai mult decat de munca, iar asta se intampla la toate firmele (de la cele 2 lei la cele mai renumite companii) . Imi pare rau ca generalizez, dar asta este parerea mea.

Răspunde cu citat