Fa ce iti place si asta se va rasfrange in toate aspectele vietii.
Fa ce iti place si asta se va rasfrange in toate aspectele vietii.
Eu am trecut de la arheologie la programare. Nimic nu e imposibil
.
Bafta.
Sa muncesti nu este o rusine, indiferent ce munca prestezi.
In cazul meu de exemplu, dupa ce timp de 7 ani am fost director de marketing la un trust de presa, am inceput o afacere care nu a mers din prima. Asa ca a trebuit sa fac taxi noaptea iar ziua, dupa ora 11 eram pe baricade sa ridic firma. Ideea este sa nu abandonezi ceea ce iti place, pana la urma vine si rasplata.
Am un Blog
Nu stiu daca este util in cazul tau, dar pot sa-ti povestesc cum s-a angajat prietena mea de la rau la mai bine ( deci nu cu sabia lui Damocles deasupra capului ).
Cred ca in momentul de fata dureaza aproximativ 3 luni sa-ti schimbi jobul pe o pozitie similara + conditii de lucru mai bune si intre 3-6 luni si pe salariu mai mare daca intr-adevar meriti. A apelat la serviciul de la bestjobs ( 10 euro/ luna parca era ) care iti pune cv-ul la inceput pentru angajatori. In 2 luni a fost la 4 interviuri si a gasit un post cu salariul mai mare cu 40%. Stiu ca 4 interviuri intr-o luna nu inseamna mult. dar salariul cerut ( afisat in CV ) au scapat-o de interviuri neproductive. Cred ca este o optiune pe care o poti lua in considerare avand in vedere faptul ca pentru 1 post se primesc chiar si 1000 de cv-uri. Se stie ca fetitele de la HR sunt pasionate de barfa mai mult decat de munca, iar asta se intampla la toate firmele (de la cele 2 lei la cele mai renumite companii) . Imi pare rau ca generalizez, dar asta este parerea mea.
Ultima modificare făcută de Danielu; 6th December 2009 la 18:10.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)