Site firma organizare evenimente ofera spre inchiriere 4 bannere , mai avem si anumite sectiuni publicitare de prezentare firme , magazine , servicii etc. Site-ul este nou asa ca preturile vor fi pe masura ( mici ) .
Site firma organizare evenimente ofera spre inchiriere 4 bannere , mai avem si anumite sectiuni publicitare de prezentare firme , magazine , servicii etc. Site-ul este nou asa ca preturile vor fi pe masura ( mici ) .
Salut... Vorbim despre http://www.clovniiveseli.ro/ ?
Daca da, vreau si eu te rog o oferta... pentru doua bannere...
PS
OFFTOPIC
Baga siteul la Studii de caz .. ti-ar prinde bine niste sfaturi pentru siteul tau...
Ultima modificare făcută de Toto; 5th June 2007 la 00:53.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Da despre acel site este vorba , despre un pret nu pot vorbi pe loc , ideea e ca eu doresc ca tot ce castig sa investesc in promovarea site-ului . Astept eventual o propunere ...
Come'on... Nu iti pot face eu un pret pe siteul tau... Asta e jobul tau..Eu cel mult pot negocia... Deci, fa un pret, eventual trimite pe privat, pentru doua bannere...
pai nu are foarte multi vizitatori![]()
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Pai are 2 saptamani de cand e lansat la apa , usor usor se vor schimba lucrurile ..
Nu prea ma intereseaza numarul de vizitatori... Nu conteaza cati are...
Toto am o propunere pentru tine , iti dau 2 banare si in schimb vreau trafic pe site? ce zici?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)