@krumel

...nu stiu daca tu nu ai inteles ce scrie acel utilizator, dar am sa incerc sa redau ce inteleg eu:
Spam 100% stim si noi..
I-ar <originalul> este http://www.affili.ro/
...din spusele acestuia aici, reiese ca serviciile oferite de Paidmail.ro cat si cele oferite de Affili.ro sunt bazate pe SPAM si nu ca acest topic ar fi SPAM.

Niciunul dintre serviciile noastre din Romania sau UE nu accepta SPAM-ul si nu efectueaza SPAM, acest lucru se stie printre unii administratorii ai acestui forum , dar in loc sa se ceara dovezi la acuzatia adusa in forumul vostru unei companii, taceti chitic si va vedeti de ale voastre.

Tot aici in forum, la o acuzatie adusa lui Mezei pe un alt forum si facuta voua, moderatorilor acestui forum, aici cunoscuta, ati sarit cu totii la 'jugulara' celui care a incercat sa-i critice 'munca si cunostintele' iar noi ne intrebam de ce oare?!
Sa aiba un interes comun?! Nu credem, imposibil!
Forumul Seopedia este a-partid iar utilizatorii au dreptul de a-si exprima parerea libera, sau aceasta este valabila numai atunci cat este o companie 'din afara cercului de moderatori'?!
...ciudat comportament dar in fine, si noi gresim, poate ne lamuresti tu.

Parerea noastra este ca acest topic, prin acuzatiile aduse companiei noastre, acuzatii nefundate dar acceptate de catre voi administratorii acestui forum ca 'libera opinie', nu-si mai are sensul, rugandu-va sa radiati topicul.

O sa ne indepartam cu serviciile din forumul Seopedia facand asa loc altora , celor pe care i-am deranjat cu serviciile noastre,
iar in privinta legislatiei, chiar daca va simtiti 'inca' ca in wildwildwest, suntem siguri ca in scurta durata o sa se schimbe multe in internetul din Romania.

cu stima adecvata