@mastermind
SPAM! La utilizatori inregistrati prin sistem Opt-In?! Detii tu pentru site-urile tale un sistem Opt-In la inregistrarile in Newsletter? Daca da, atunci stii ce este acest sistem.
Dar mai mult cred ca nu detii, findca altfel nu ai *incurca* un sistem multi-afiliera cu unul paid2/paid4 vorbind prostii pe aici.

Originalul este Affili.ro?

Pentru tine ca informatie Mastermind:
Affili.ro este o multi-afiliera - pentru informatii foloseste bigG
Paidmail.ro este un serviciu paid2/paid4
...nici unul nu este Auto-Surf, dar poate stii tu mai bine si ne lamuresti si pe noi

Cred ca trebuia inainte de a scrie o prostie asa de mare pe aici, sa te documentezi putin.
Incurci merele cu perele, si pe langa asta, mai ai si un 'lapsus' de informatii in legatura cu aceste domenii sau serviciile oferite de acestea.

...auzi? Tu unde ai vazut o multi-afiliera care sa ofere campanii publicitare via eMail?
La *Orastia de vechi* ?!

Eu unul nici gratis n-as alege publicitatea pe email, findca "intamplator" adaug la spam TOATA publicitatea si in plus agaseaza orice "posibil" vizitator unic...
..este parerea ta si o respect, dar crede-ma ca sunt unele firme/companii care gandesc altfel despre aceste servicii.
...si inca ceva, decat sa trimit SPAM ca si Military-Shop si alte siteuri din Romania, mai bine platesc un serviciu Paid2/Paid4 pentru a-mi genera trafic si stiu ca nu ma injura nimeni.

Nu stiu ce servicii oferi tu, dar daca oferi ceva in Internetul din Romania, atunci te rog eu RENUNTA, findca i-ti *minti* clientii din lipsa de informatii.
Daca tu nu stii nici macar care este diferenta dintre o multi-afiliera, un serviciu Paid2/Paid4 cu inregistrare Opt-In si benevola considerand cea din urma un Auto-Surf, atunci nu pot decat sa-ti compatimesc clientii findca le 'papi' banii fara sens.

Cu tot respectul Mastermind, mai ai nevoie de multa informatie.

Ciao