Pagina 7 din 9 PrimulPrimul ... 56789 UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 85

Subiect: Vand publicitate pe blog generalist (PR3)

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@tottiovi, aici e o problema de perceptie. SA nu fiu inteles gresit, nu ii iau apararea lui Ioan, e suficient de mare sa se apere si singur.

In primul rand, in momentul in care cumperi un articol iti asumi riscul ca peste o perioada x siteul poate nu mai este online, poate fi penalizat and so on. Tu il faci pe colegul nostru tepar. Eu iti zic ca exagerezi. Omul din diferite motive a renuntat la proiect. Articolul tau a stat 6 luni online, si-a atins scopul pentru care a fost platit.

Daca puneai articolul gratis si se intampla acelasi lucru, il mai faceai tepar? Eu cred ca nu.

Ai semnat o conventie prin care colegul isi asuma raspunderea de a pastra siteul online o perioada de x? Cred ca nu. E dreptul lui sa renunte la un proiect si, repet, e un risc pe care ti-l asumi in momentul in care cumperi un advertorial, link and so on.

Ti-a eliminat articolul / linkul cu buna stiinta de pe site? Nu.

Despre ce vorbim aici?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

tottyovi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    2nd August 2013
    Vârstă
    40
    Posturi
    434
    Putere Rep
    25

Implicit

robyroy,
    userul meu este tottyovi. preuspun ca mie imi este adresat mesajul tau.
    si atunci ce faci in mesajul tau, daca nu ii iei apararea? Sigur e doar colegul nostru? Al meu nu mai este. Eu nu trag tepe la nimeni. E doar coleg cu tine, nu e mai mult? Mda...
    De unde stii ca articolul a stat 6 luni online? Nu a fost specificat niciunde ca articolele mele au stat 6 luni. Ai vorbit tu cu el? Ok...am inteles. Nu trebuie sa mai spui nimic

Tu cand iti cumperi un TV iti convine sa ti se strice dupa cateva luni? Nu. Din aceasta cauza primesti o garantie.
    Noi aici pe forum, in unele sectiuni, oferim si servicii contra cost si ne bazam pe seriozitate si incredere (sper ca ati auzit amandoi de aceste cuvinte).

De unde stii ca nu am semnat o conventie in care s-a specificat cat timp site-ul trebuie sa fie online?
    Nu inteleg interventia ta. E useless. Banui ca baiatul nu e minor.
    Poate ti-a trimis tie factura pentru banii care i-am trimis in cont. Mi-o poti trimite si mie? Mie nu mi-a trimis-o.

Si acuma? Dai reply...eu dau iar...si facem ping pong de mesaje. Tu ti-ai pune obrazul pentru 45 de lei (jumate din suma)? Eu nu as face-o pentru nicio suma. Una e sa fie neintelegeri si alta e ca cineva sa-ti ia banii pentru un serviciu pe care nu-l poate presta.

Nu trebuie sa ma justific nimanui ce am discutat pe email...dar probabil ca tu stii deja. I-am spus ca jumate din suma e ok sa-mi returneze. A scris articolele, si-a pierdut timpul...e normal sa nu cer toata suma. DAR, dupa cum tu probabil stii, in email el a spus ca returneaza toata suma.

Daca tot ai spus ca e Ioan, poti sa-mi dai tot numele, te rog? Eventual si adresa? O sa am nevoie.
    Scopul mesajului meu din aceasta postare a fost una simpla: sa nu mai pateasca si altcineva la fel.

Si...mai am o o intrebare pentru tine...la care nu trebuie sa-mi raspunzi. Ai un blog, stii ca renunti la el in doua luni...ce faci? Te pui si vinzi advertoriale la super pret?

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Nu, nu am vorbit cu Ioan despre speta in cauza. Intamplator ii cunosc proiectele si am vazut zilele aceastea ca siteul este off.
    Revenind, atata vreme cat nu ati convenit exact, punctual, termenii colaborarii, pentru ca am un feeling ca nu s-a intamplat acest lucru, consider ca nu este vorba de teapa. Neseriozitate? Poate. Teapa? in nici un caz.

Off the records, pe .com pentru articole se plateste annual fee, chiar 6 luni, daca asa ai convenit cu cumparatorul. Oamenii sunt constienti de faptul ca un proiect nu este intotdeauna forever. Ma repet insa, acest lucru este convenit dinainte.

Voi ati convenit asa ceva? Daca acest lucru s-a intamplat expres, da, ai tot dreptul sa fii nemultumit. Daca nu, mergi mai departe.

Again, nu ii iau aparare, vorbesc doar de un principiu. In lipsa unei conventii exprese, aceasta discutie nu ar trebui sa aiba loc. Cu atat mai mult public.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    2nd August 2013
    Vârstă
    40
    Posturi
    434
    Putere Rep
    25

Implicit

Nu ai drepatet deloc
    E chestie de seriozitate si incredere aici
    Eu personal nu as face acest lucru la nimeni. Normal..ca nu merg sa-l stresez pe om dupa 1 an...dar come on...niciun an. Sa fim seriosi
    Cum sa ma intrebe " tu verifici linkurile ca eu nu le verific ale mele care le cumpar?" (sau ceva de genul)
    Hai sa fim seriosi. Ma ... pe ei bani, e chestie de principiu. Merg, fac o plangere ca am fost inselat si...eventual ca nu am primit factura pe banii mei...si e treaba lui. Se descurca. Trebuia sa-si asume un risc atunci cand si-a propus sa traga teapa la cineva, cum si eu mi-am asumat un risc cand am cumparat

Eu in locul lui scriam: imi cer scuze pentru aceasta problema. Chiar nu am posibilitatea sa iti returnez banii. Uite...iti scriu 3 articole de ei, e bine?

Si cu asta basta.

Cum sa aperi un nesimtit?

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de tottyovi Vezi Post

Cum sa aperi un nesimtit?
    Ma repet din nou, si cu asta ma retrag din acest topic. Nu ii iau apararea. E suficient de mare sa faca asta singur.

Vorbesc strict de un principiu. In lipsa unei intelegeri exprese, nu putem vorbi de teapa. Ca nu a ales poate cea mai buna metoda de a stinge aceasta neintelegere, e cu totul alta problema. nu analizez acest aspect. Ma raportez strict la cele scrise anterior.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    2nd August 2013
    Vârstă
    40
    Posturi
    434
    Putere Rep
    25

Implicit

Domnule Ioan, zis si relansat
    E ultimul mesaj care ti-l trimit, sa nu-mi spui ca nu am fost fair-play (fair-play inseamna sa fii cinstit....fyi)
    Astept pana maine seara sa-mi dai un deadline pana cand poti sa-mi returnezi banii (cei 85 ron).
    Nu stiu daca esti informat...dar iti spun eu: fapta facuta de tine intra la infractiune (inselaciune); sa nu ma intrebi de unde stiu...ia-o ca pur si simplu stiu. Sper ca stii care e diferenta dintre contraventie si inselaciune. Indiferent de ceea ce crezi tu ca ai facut corect sau nu, eu am platit niste bani pentru care nu am primit ceea ce am convenit. Desigur, lucrurile sunt interpretabile, insa lasam pe altii sa decida acest lucru.
    Sper sa fii constient care este urmatorul pas.
    Suma, evident, este infima. Aici e vorba de principiu si de onestitate.
    Ce m-a deranjat foarte tare au fost emailurile tale...
    Bafta

redu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    7th March 2011
    Posturi
    113
    Putere Rep
    29

Implicit

ce intelege un utilizator al forumului:
    relansat = semitepar
    tottyovi = nu fac afaceri cu el

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    2nd August 2013
    Vârstă
    40
    Posturi
    434
    Putere Rep
    25

Implicit

tot e bine ca macar ai inteles si tu ceva de pe aici.
    daca esti istet, iti dai seama ca o fac pentru ca cineva ca tine sa nu pateasca la fel

faci ceva afaceri ilegale ai ai emotii?

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Adevarul e undeva la mijloc; cand cumperi sau vinzi ceva trebuie specificate niste clauze clare, perioada minima de afisare, pentru a evita astfel de situatii.
    Am fost contactat de diferite persoane sa vand advertoriale pe site-uri.
    Cand am intrebat pe ce perioada vor, au inceput "cum asa?, un advertorial e pe viata etc.."
    Pai nimic nu e pe viata, un site are costuri, iar daca nu e profitabil, il inchid.
    Asta e riscul pe care si-l asuma cineva care cumpara advertoriale.
    Tocmai din aceste motive am preferat sa nu ma complic si sa prefer schimbul acolo unde e posibil.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    2nd August 2013
    Vârstă
    40
    Posturi
    434
    Putere Rep
    25

Implicit

Nu aveam nevoie de nicio clauza. Era destul sa-si ceara scuze pentru ca a renuntat la site si de jumatatea de bani care i-am cerut inapoi (el a spus ca ii trimite toti...) sa-mi ofere ceva in schimb. Pai ce....cumpar advertoriale ca dupa cateva luni sa imi fie sterse (a inchis site-ul) si el sa fie smecher pe email? Sa iti ceri scuze nu e o rusine.
    In plus, mai stau si mai pierd si timpul scriind pe aici.
    Subiect inchis.
    Ma descurc eu cu el de aici
    Iar pentru cei ca redu, nu faceti afaceri cu mine.

Pagina 7 din 9 PrimulPrimul ... 56789 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th April 2011, 13:49
  2. Vand 2 linkuri in blog generalist
    De edy12006 în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th February 2011, 20:39
  3. Un blog generalist InCuvinte
    De edy12006 în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 26th June 2010, 17:46
  4. L.e blog generalist