lovelife, te rog da-mi un pret pentru un advertorial de minim 300 cuvinte, scris de tine si care sa contina 3 link-uri pe mamicamea.ro si pe maryam.ro
lovelife, te rog da-mi un pret pentru un advertorial de minim 300 cuvinte, scris de tine si care sa contina 3 link-uri pe mamicamea.ro si pe maryam.ro
Am uitat sa te intreb ce promovezi ca nu sunt de acord cu orice
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
primul site din semnatura.
"giovani_to" = Perfu(baiatul minune al online-ului romanesc)
Desi siteul meu nu are pagerank 2 (ci 1) poate esti interesat. Daca nu, ignora acest post.
Site: orsovaonline.net
Vechime: +1 an
Pret: 10€/ transfer bancar/paypal.
Indexeaza instant noile articole.
Vand Advertoriale (pr 5)
Am colaborat, impecabil
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am si eu un blog pr 1 (nu 2) - Blog de Mihai Ciobanu
Are vechime aproape 1 an, iar pretul pentru advertorial 300+ cuvinte este de 35 ron.
in progress...
Salut, daca doresti pot sa-ti ofer un link pe o nisa apropiata cu PR 2 (Acum daca e ok treaba asa) Iar daca vei fi interesat si de alte nise, lasa-mi un PM cu detaliile si-ti ofer advertorialele. Nisa filme/IT.
Mihai Alexandru si tosin, din pacate ma vad nevoit sa refuz ofertele voastre deoarece nu intrunesc conditiile impuse de mine!
IonutToma, multumesc pentru advertorialele de inalta calitate pe care mi le-ai oferit si nu in ultimul rand tin in mod special sa-i multumesc si lui lovelife pentru profesionalismul de care a dat dovada!
De asemenea tuturor celor cu care am colaborat prin intermediul pm-urilor mii de multumiri, sper ca a fost o afacere profitabila si pentru voi!
Cu acestea ocazie o sa sistez aceasta campanie de promovare pentru ceva timp, dar curand voi reveni cu altele!
daca te intereseaza am mai multe site-uri pe care ti-as putea vinde advertoriale:
http://forum.seopedia.ro/link-uri-ba...-site-uri.html
Si mai am si altele pe langa cele trecute acolo in lista. Daca te intereseaza da-mi te rog un pm si discutam. MS
Detin un site de Marturii pentru botez , Magazin marturii cu o gama variata de marturii pentru nunta si botez si un magazin de Papioane
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)