Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
Sfatul meu este urmatorul:

Astfel de proiecte pot da extrem de usor rateu inca de la inceput. Pentru a evita asta tu trebuie sa aduci intr-un timp scurt foarte multi useri activi, ca sa le dovedesti ca treaba functioneaza. Daca eu fac cont azi, altul maine si tot asa, si nimeni nu ma cauta sa cumpere link, atunci cu siguranta nu voi reveni. Timpul este principalul obiectiv in joc, daca eu vreau sa vand link astazi ci nu maine, trebuie sa reusesc sa fac asta.
Sa faci si atentionare prin mail in caz ca nu este, sa primesti mesaj ca vrea cineva sa cumpere.

Ca sa tii utilizatorii aproape gandeste-te si fa sistemul cat mai simplu si rapid de utilizat si ofera ceva in plus. Poti face un concurs pentru webmasteri cu premii de genul "un domeniu .ro pe viata" ce se vor aloca prin extragere.
mersi de sfat , ai dreptate
am si zic ca o sa ajut cu o campanie adwords am sa mai cumpar si eu linkuri pentru clientii mei,incerc sa fac tot posibilul sa fac o comunitate mare sa nu mai fiu nevoit sa fac un post pe seopedia cand vreau sa cumpar link

atentionarea este, in momentul cand cineva cumpara link este anuntat sellerul care da accept sau reject daca ii convine linkul ce va fi afisat
odata dat accept linkul este inserat automat pe siteul lui
sa speram ca voi reusi de asta am cerut si ajutorul vostru