Pune-ti o semnatura mai atractiva, ceva gen "Vinzi sau cumperi linkuri? Aici este locul potrivit!"
Adwords nu stiu in ce masura te va ajuta, incearca totusi, dar eu unul niciodata nu am cautat pe google "vanzari sau cumparari de linkuri".
Incearca sa cumperi bannere si advertoriale in siteuri, forumuri si bloguri destinate strict webmasterilor.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
asta incerc sa fac am contactat 20 de site-uri dar nu are nimeni bannere disponibile
sunt dispus sa platesc bannere pe site it sau stiri dar e cam greu
tinand cont ca sunt cateva forumuri in .ro cu webmasteri si alea au reclama vanduta pana la anul si seopedia nu da reclama
ma bazez pe ajutorul webmasterilor de aici , voi incerca sa fac mai usoara instalarea codului si un plugin pentru wordpress pentru cei cu bloguri
si cred ca un tool de analizat backlinkurile e foarte bun sper sa le termin pana sapt viitoare
oricum deja s-au facut cateva tranzactii si luni voi discuta cu o firma doreste sa cumpere cam 20 de linkuri lunar, cred ca e o agentie sau ceva ca imi va da un buget si eu voi achizitiona linkurile
va astept sa va inscrieti si sa si activati conturile sa fie vizibile![]()
Vand cele mai cool Accesorii iPhone
Fost seoman.
Acum imi fac si eu cont sa vad despre ce este vorba.
Gandeste un concurs care sa-i ambitioneze pe webmasteri si sa adauge siteuri, si sa cumpere linkuri.
Eu spre exemplu daca as sti ca imi cumpara cineva as lista toate siteurile care le am, asltfel nu prea as pierde timpul.
Ai putea spune cine cumpara cele mai multe linkuri sa primeasca un premiu.]
Nu stiu sa iti dau acum un exemplu concret, o sa incerc sa ma gandesc la ceva.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Da la asta ma gandeam si eu, o metoda sa aduc webmasterii(dupa cum ti-am zis lucrez la un crawler ce verifica toate backlinkurile si face un raport foarte avansat pentru un anumit site, sper asa sa conving sa inscrie site-ul). Dupa ce voi avea clienti multi sper sa iti faci timp 10 minute sa inscrii si tu siteurile
am cumparat astazi bannere sper sa inceapa sa se miste, desi am 140 de clienti inscrisi f putini si-au si instalat codul pe site sa fie activi
ms de review... cumparatorii nu ar fi o problema ci vanzatorii am nevoie de linkuri multe si de calitate , clientii ii gasesc foarte repede daca am ce vinde
Fost seoman.
Daca este vorba de help request, dam si noi o mana de ajutor, cu toate ca, la un moment dat, in proportie de 90%, cred ca nu vei mai tine cont de cei care au pus umarul cand era nevoie.
LE: The requested URL /seller_account.php was not found on this server. Schimba link-ul din pagina de activare cont .
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu mai dau 'edit'.
Hints:
- Cuvinte keye (*) suna messenger-esc
- Plaseaza Linkurile in Antent change to Antet/Header
Sper ca vezi lucrurile constructiv; nu sa crezi ca iti caut acul in carul cu fan.
Ultima modificare făcută de EHR; 28th November 2010 la 10:36. Motiv: 404 error & more
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Problema multora e ca.. nu are ce cauta scriptul tau pe serverul lor.
Exemplu eu. nu stiu ce script ai tu acolo, nu stiu cat de grav e sa iti dau drepturi de scriere.
Nu's toti doctori.. "nu stiu eu d'astea". Daca ai gasi o metoda sa faci totul din exterior ar fi minunat
edit: exemplu: voltrank - cine nu are worpress nu prea foloseste scripturile lor. Partea buna e ca cei cu wordpress sunt incantati. Ia si tu modelul lor... si adapteaza-l.
Ultima modificare făcută de Dan; 28th November 2010 la 11:36.
Trust, but verify.
Aici e problema, nu esti destul de established incat sa ii convingi pe oameni sa isi puna un cod la ei pe site, mai ales cand nici nu stiu sigur daca cineva va cumpara link sau nu. Ar trebui sa regandesti sistemul, cel putin pana ajungi "mare". Eu nu mi as pune pe site un cod ca sa vand linkuri.
mda ..
am sa fac altfel , desi ma risc
am sa le fac publice in cautare toate siteurile inscrise indiferent de este sa nu instalat codul php
iar in momentul in care s-a facut o vanzare anunt vanzatoru si daca nu creeaza linkul in 3 - 4 zile
il fac inactiv si gata
Fost seoman.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)