Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 24

Subiect: Vanzari/Cumparari Linkuri

mogulul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th October 2010
    Posturi
    50
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Mi-am facut cont degeaba, ieri erau doar 17 siteuri in sistem. Pana sa il lansezi, trebuia sa vorbesti si tu macar cu cativa vanzatori de linkuri de aici de pe seopedia sa isi adauge siteurile acolo, aveai nevoie de doar 3-4 persoane cu un portofoliu mai mare de siteuri si aveai macar 50 siteuri in sistem, parea cel putin serios.

Eu de ex nu o sa mai intru pe site in viitorul apropiat, pierzi multi useri daca prima parere e proasta. Succes totusi.
    multumesc de sfat .. asa e la inceput e greu
    dar am incredere .. sper sa fie cel putin 100 siteuri inscriere pana pe 1 ianuarie

nu ai cum sa lansezi un site si sa aiba din prima 100 de siteuri, le caut si eu mai rog pe unul pe altul mai pun deale mele
    Vand cele mai cool Accesorii iPhone
    Fost seoman.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Pune-ti o semnatura mai atractiva, ceva gen "Vinzi sau cumperi linkuri? Aici este locul potrivit!"

Adwords nu stiu in ce masura te va ajuta, incearca totusi, dar eu unul niciodata nu am cautat pe google "vanzari sau cumparari de linkuri".
    Incearca sa cumperi bannere si advertoriale in siteuri, forumuri si bloguri destinate strict webmasterilor.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th October 2010
    Posturi
    50
    Putere Rep
    29

Implicit

asta incerc sa fac am contactat 20 de site-uri dar nu are nimeni bannere disponibile
    sunt dispus sa platesc bannere pe site it sau stiri dar e cam greu

tinand cont ca sunt cateva forumuri in .ro cu webmasteri si alea au reclama vanduta pana la anul si seopedia nu da reclama
    ma bazez pe ajutorul webmasterilor de aici , voi incerca sa fac mai usoara instalarea codului si un plugin pentru wordpress pentru cei cu bloguri
    si cred ca un tool de analizat backlinkurile e foarte bun sper sa le termin pana sapt viitoare

oricum deja s-au facut cateva tranzactii si luni voi discuta cu o firma doreste sa cumpere cam 20 de linkuri lunar, cred ca e o agentie sau ceva ca imi va da un buget si eu voi achizitiona linkurile

va astept sa va inscrieti si sa si activati conturile sa fie vizibile
    Fost seoman.

John Doe este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th November 2010
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Acum imi fac si eu cont sa vad despre ce este vorba.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Gandeste un concurs care sa-i ambitioneze pe webmasteri si sa adauge siteuri, si sa cumpere linkuri.
    Eu spre exemplu daca as sti ca imi cumpara cineva as lista toate siteurile care le am, asltfel nu prea as pierde timpul.

Ai putea spune cine cumpara cele mai multe linkuri sa primeasca un premiu.]

Nu stiu sa iti dau acum un exemplu concret, o sa incerc sa ma gandesc la ceva.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th October 2010
    Posturi
    50
    Putere Rep
    29

Implicit

Da la asta ma gandeam si eu, o metoda sa aduc webmasterii(dupa cum ti-am zis lucrez la un crawler ce verifica toate backlinkurile si face un raport foarte avansat pentru un anumit site, sper asa sa conving sa inscrie site-ul). Dupa ce voi avea clienti multi sper sa iti faci timp 10 minute sa inscrii si tu siteurile
    am cumparat astazi bannere sper sa inceapa sa se miste, desi am 140 de clienti inscrisi f putini si-au si instalat codul pe site sa fie activi
    ms de review... cumparatorii nu ar fi o problema ci vanzatorii am nevoie de linkuri multe si de calitate , clientii ii gasesc foarte repede daca am ce vinde
    Fost seoman.

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Thumbs up

Daca este vorba de help request, dam si noi o mana de ajutor, cu toate ca, la un moment dat, in proportie de 90%, cred ca nu vei mai tine cont de cei care au pus umarul cand era nevoie.

LE: The requested URL /seller_account.php was not found on this server. Schimba link-ul din pagina de activare cont .

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Nu mai dau 'edit'.
    Hints:
    - Cuvinte keye (*) suna messenger-esc
    - Plaseaza Linkurile in Antent change to Antet/Header

Sper ca vezi lucrurile constructiv; nu sa crezi ca iti caut acul in carul cu fan.
    Ultima modificare făcută de EHR; 28th November 2010 la 10:36. Motiv: 404 error & more
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de seoman Vezi Post
    Da la asta ma gandeam si eu, o metoda sa aduc webmasterii(dupa cum ti-am zis lucrez la un crawler ce verifica toate backlinkurile si face un raport foarte avansat pentru un anumit site, sper asa sa conving sa inscrie site-ul). Dupa ce voi avea clienti multi sper sa iti faci timp 10 minute sa inscrii si tu siteurile
    am cumparat astazi bannere sper sa inceapa sa se miste, desi am 140 de clienti inscrisi f putini si-au si instalat codul pe site sa fie activi
    ms de review... cumparatorii nu ar fi o problema ci vanzatorii am nevoie de linkuri multe si de calitate , clientii ii gasesc foarte repede daca am ce vinde
    Problema multora e ca.. nu are ce cauta scriptul tau pe serverul lor.
    Exemplu eu. nu stiu ce script ai tu acolo, nu stiu cat de grav e sa iti dau drepturi de scriere.
    Nu's toti doctori.. "nu stiu eu d'astea". Daca ai gasi o metoda sa faci totul din exterior ar fi minunat
    edit: exemplu: voltrank - cine nu are worpress nu prea foloseste scripturile lor. Partea buna e ca cei cu wordpress sunt incantati. Ia si tu modelul lor... si adapteaza-l.
    Ultima modificare făcută de Dan; 28th November 2010 la 11:36.
    Trust, but verify.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    54

Implicit

Citat Postat în original de seoman Vezi Post
    f putini si-au si instalat codul pe site sa fie activi
    Aici e problema, nu esti destul de established incat sa ii convingi pe oameni sa isi puna un cod la ei pe site, mai ales cand nici nu stiu sigur daca cineva va cumpara link sau nu. Ar trebui sa regandesti sistemul, cel putin pana ajungi "mare". Eu nu mi as pune pe site un cod ca sa vand linkuri.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th October 2010
    Posturi
    50
    Putere Rep
    29

Implicit

mda ..
    am sa fac altfel , desi ma risc
    am sa le fac publice in cautare toate siteurile inscrise indiferent de este sa nu instalat codul php
    iar in momentul in care s-a facut o vanzare anunt vanzatoru si daca nu creeaza linkul in 3 - 4 zile
    il fac inactiv si gata
    Fost seoman.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Numar posturi pentru vanzari
    De trd în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 12th February 2009, 13:42
  2. Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 1st September 2008, 21:20
  3. Vanzari Laptop - statistici
    De B3aT în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 22nd November 2007, 02:37
  4. vanzari online - emitere chitanta, facturi (contabilitate)
    De ioanas în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 19th June 2007, 23:26
  5. Vanzari@popservice.ro Spam
    De Sorin Frumuseanu în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 1st February 2006, 18:40

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii