Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
Hai sa o luam putin logic.

1. De unde stiu eu ca si acestea 250 nu le faci tot automat?
2. Daca tu le faci automat eu zic ca se numeste spam, in plus cum poti face tu un comentariu relevant daca nu citesti articolul?

Uite ce am primit pe privat de la un client al serviciilor tale:

Deci ce oferi tu e frectie la picior de lemn, ba chiar dauneaza siteurilor
.
Ce pot sa zic cred ca google o sa il penalizeze rau, direct din google il scoate ). Daca Mergea sa te penalizeze google pt 250 de comentarii stai linistit ca toata lumea facea la concurenta. Ce pot sa zic credeti ca daca adaugati in directoare are vro relevanta sau vro putere cand PR pe url este 0?
Soluti de promovare ieftine? ma rog poate nu ai mia cumparat genul asta de linkuri si nu te pricepi.
Credeti ca puteti face vrodata 10000 de linkuri natural? Poate in vro 3 ani. Referitor la proxy multi care le-am facut pe forum nici nu stiu ce este ala.
Referitor la coment ce ati vrea sa citesc articolul sa dezvolt sa ma infig in discutie sa ma implic emotional ? Pt ce cand este auto aprobat si se posteaza instant.

[/QUOTE]Google ar fi impus pe viitor o restrictie, asta luand in calcul ca a facut baiatu soft c++ super inteligent si a fentat Google.[/QUOTE]
Asta este o copilarie nici nu cred ca avea rost sa o scrii.

Daca sunteti asa de cunoscatori ia da-ti si voi un exemplu de seo cu link-uri facute, sa vedem ce inseamna seo manual .

Apropo ce este manual se face manual(daca dai tu lista de bloguri fac pe lista voastra)
Daca vrei mai mult de 5000 se fac automat.(cu programu care fenteaza google=))))))

Apropo cand vine penalizarea de la google vreau si eu o copie =))))
Si pentru solutiile ieftine am de vanzare un link pe blogul meu fantastic la 5 euro pe luna(asta fiind vro japca de romania ca pe com se plateste cate 5 euro pe 1000 de linkuri)

Va multumes si astept penalizarea pentu cei care au primito.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

si apropo daca urca in serp din cauza acestor linkuri inseama ca sunt bune nu ? sau un verdict se da dupa indexare linkurilor si evolutia ascendenta sau descendenta din google nu ? sau imediat dupa postare?