Pai si unii cum fac daca au nevoie sa cumperie un link? Asteapta sa zica celalalt pretul si apoi spun ca ofera cu 30% mai putin?
Iar daca vor sa vanda tot asa fac? Afla cu cat se vinde apoi cere cu 50% mai mult? Daca merge, merge, daca nu atunci il dau si la jumatatea numai ca sa mai faca un ban?
Ai putea sa iei un oricare site in lb romana care are linkuri externe (probabil vandute) si sa-mi spui cat merita un link cumparat pe el?
Sistemul de confidentialitate al acordarii pct de reputatie se pare ca nu este cea mai potrivita alegere.
Userul nu poate sti daca a fost "pontat" negativ datorita "calitatii" postului sau a fost o razbunare a cuiva (din cadrul aceluiasi subiect sau care il "pandeste" din alte topicuri). In general am vazut ca se merge pe razbunare si pe premiza ca majoritatea userilor din seopedia sunt atat de prosti incat nici sa se razbune nu stiu.
Acum chiar ca ai merita un minus la reputatie de la mine, fiindca iar ai postat off-topic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)