Salut.
Vand link, textAD respectiv banner pe forumul http://www.lockerzromania.eu/forum
Ce vreau sa zic prin textAD? pai un anunt cu tot cu link (exemplu (de pe softpedia))
Reclamele vor fi afisate printre mesajele de pe forum (exemplu) vizibile doar pentru membri.
Sau pe prima pagina intre categorii (exemplu) vizibile tuturor vizitatorilor.
Accept anunt, link, sau banner, de ce nu si anunt+banner, numai ca anunt+banner NU accept pe index.
Pretul variaza in functie de preferintele cumparatorului (unde vrea sa i se afiseze reclama, ce tip de reclama prefera, in cazul unui banner, ce marime are bannerul de il doreste...)
exemple de preturi:
textad sau link afisat dupa ultimul mesaj (de forma asta), 15ron, si 35ron printre mesajele 1-2 si 3-4 ale fiecarui topic + dupa ultimul mesaj
banner afisat dupa ultimul mesaj, intre 20 si 40ron pe luna, depinde de marime, si intre 50 si 70ron intre mesajele 1-2 si 3-4 ale fiecarui topic + dupa ultimul mesaj
Reclama de pe index costa 40ron pentru link si si intre 70 si 100ron pentru banner, depinde de marime....
Detalii despre trafic in screenurile urmatoare.
Statisticile sunt intre datele de 14 si 27 feb. (vechimea forumului este de o luna jumate)
Pe data de 18 si 19 nu a fost contorizat traficul deoarece am facut upgrade la versiunea forumului + design nou si am uitat sa bag codul de la analytics.
Traficul din ultimile doua zile a crescut asa mult deoarece pe 25 si 26 a fost restockul de pe Lockerz si foarte multi utilizatori au gasit forumul pe google.
Daca nu stiti care-i faza cu Lockerz, pai restockul se face de cateva ori pe luna, deci de cateva ori pe luna vor mai fi astfel de cresteri imense a forumului.
Foarte multi din vizitatorii veniti in astfel de zile pe forum, si raman....
De exemplu, desi azi nu fu nimic neobisnuit, deci traficul fu` normal pana acu sunt cam 950unici, azi, multi au ramas de ieri si alalteieri.
Puteti vede alte statistici de pe forum si pe http://lockerzromania.eu/forum/index.php?action=stats
Pe paypal am probleme, si pana-n iunie cand fac 18 ani, nu accept plata-n PayPal, in schimb accept prin transfer bancar.
Desi este nou forumul, am tintit bine, deoarece acesta a fost primul forum de lockerz romanesc ce chiar a dorit sa se dezvolte, nu ca altele gasite la google facute pe myforum, si alte site-uri de genu` ce n-au nici macat 30 mesaje in total.
Daca doriti sa faceti schimb de reclama, lasati-va linkurile aici, precum si tipul de reclama ce-l doriti, si unde va aparea reclama mea pe site-ul vostru (link sau banner)
Va rog sa nu veniti sa schimbati cu site-uri de 100-200unici/zi deoarece nu accept.
Multumesc.