nu ai multe solutii, google stie cam tot ce faci si vede siteurile tale. Vestea buna e ca le va considera un linking intern, fara sa te penalizeze, vestea proasta e ca ai cam jumatate din valoarea unui link natural.

Varianta win-win cu retea de siteuri este de a vinde link/adv iar cu bugetul obtinut cumperi la terti.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
Ok atunci spune tu cam la cat ar duce.
Nu pot sa iti pun pe tava ofertele sau contractele mele, dar am cateva observatii:
- nu faci retea pe domenii. ro decat daca esti bogat de puti. Oricum ai putine variante libere.
domeniile com/net/org au avantajul ca le anulezi daca ai o problema, si iei altele.
- 3 euro/luna ip ul este ptr tine, daca ceri 1 buc. Cand ai nevoie de sute, preturile sunt altele.
- 5 euro/luna hosting per domeniu? no sh1t
- nu ai nevoie de zeci de firme de hosting, ai nevoie de ipuri diferite si minim 15 clase C diferite. Indiferent de povestile care circula, nu uita ca 80% din siteurile existente stau cate 100-200 pe acelasi IP, iar noi alergam dupa provideri diferiti si ipuri diferite ignorand total velocitatea si relevanta nisei.

In sfarsit, nu am dat 35.000 sa pun siteurile mele si nici 20.000 pe an nu ma costa sa le tin. Astea sunt cifre SF, cum ti am zis de la inceput, iar ceea ce nu inteleg eu, de ce persisti in chestia asta, fa un pic de analiza in piata, si pe urma te poti apuca sa tratezi subiectul.