Vezi Rezultate Sondaj: Mai este sponsorizarea unui template free o buna metoda de backlinking?

Alegători
17. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da, inca efectul este considerabil

8 47,06%
  • Da, dar beneficiile nu sunt majore

7 41,18%
  • Nu, beneficiile sunt nule

1 5,88%
  • Nu, poate face mai mult rau decat bine

1 5,88%
Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Sponsorizarea unui template, ar mai fi o solutie viabila de link building?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit Sponsorizarea unui template, ar mai fi o solutie viabila de link building?

Acum cativa ani era la mare moda, ca metoda de link building, sponsorizarea unor templateuri (wordpress in general) distribuite free pe marile siteuri de profil.
    Credeti ca in prezent ar mai fi benefica o asemenea metoda tinand cont de noile modificari de algoritmi? (bineinteles, vorbim de un template bine facut, cu footerul criptat, bine promovat).
    Chit ca practic keywordul va fi unul singur, chit ca va fi in footer, sitewide, lucru deseori penalizat pe .com.

Atasez si un chestionar. Va rog exprimati-va opiniile, cu rugamintea de a le argumenta.

Edit: nu am votat inca, astept sa vad opiniile voastre.
    Ultima modificare făcută de Robert; 10th August 2011 la 21:08.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Avatarul lui Catalin Andrei Bunduc
    Catalin Andrei Bunduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st March 2007
    Locaţie
    Suceava, C Luncii
    Vârstă
    40
    Posturi
    297
    Putere Rep
    36

Implicit

Nu cred ca beneficiile vor fi mari, dar sunt cateva link-uri in plus.
    Daca ai putea face sponsorizarea pe template, cu multiple fisiere .zip oferite random spre download, pe mai multe keyworduri ar aduce un avantaj mult mai mare.
    Imi place sa Joc Zuma
    Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Andrei Bunduc Vezi Post
    Daca ai putea face sponsorizarea pe template, cu multiple fisiere .zip oferite random spre download, pe mai multe keyworduri ar aduce un avantaj mult mai mare.
    Destul de putin probabil sa existe posibilitatea aceasta. Dar e de tinut minte
    Vad ca pana acum opiniile sunt impartite. Ar fi bine ca cei ce voteaza sa isi argumenteze pozitia, dupa cum am spus mai sus.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

marian18 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Usa
    Posturi
    288
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu am votat ca face mai mult rau decat bine , si explic de ce sa zicem ca oferi teme wp generale si pui un link catre un site de poker ca tot e in semnatura ta robyroy , crezi ca iti va afce bine sa ai baclink pe un site de filme online , blog warez sau mai stiu e ce ilegalitati eu sunt de parere ca nu , acuma eu nu sunt exper mai mult pot sa spuna cei cu mai multa experienta in domeniu

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@Marian, la nivel teoretic, Google nu ar trebui sa te penalizeze pentru asemenea linkuri, pentru simplul fapt ca daca ar face-o, aceasta ar fi cea mai usoara cale de a-ti pune la pamant concurenta. Nu prea poti controla ibl-urile, cu exceptia celor pe care le construiesti tu.
    Hai sa mai auzim si alte pareri.

tiberiur este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    33
    Posturi
    455
    Putere Rep
    32

Implicit

PR 9, 8, 6, 6 sunt doar cateva dintre cele mai importante site-uri de template-uri (joomlart, rockettheme, press75 si respectiv eleganttheme). Din moment ce au un PR asa ridicat inseamna ca sunt site-uri populare si au autoritate. In concluzie, rau nu ar trebui sa iti faca metoda asta si daca mergem pe principiu 'orice link in plus te ajuta intr-o oarecare masura'. Deci metoda e aplicabila.
    .

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Tiberiu, bine punctat. dar sa nu uitam ca ceea ce poate face bine unui domeniu autoritar, poate pune la pamant definitiv un site relativ nou.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Conform testelor mele, un site nou nu este depunctat pentru ca primeste prea multe link-uri. Apar zilnic site-uri "virale" despre care lumea vorbeste, catre care pune link-uri si totusi nu dispar din google. Problema este TIPARUL dupa care sunt construite link-urile. O singura privire in siteexporer si te prinzi daca un site foloseste tehnici blackhat. Si daca TU te prinzi, de ce crezi ca google n-a descoperit metoda?

Din punctul meu de vedere este o metoda buna. Daca ai ceva talent, foloseste photoshop. Daca nu ai talent de nici o culore dar ai timp, foloseste Artisteer si vezi ce iese.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Am votat prima optiune cu urmatoarele mentiuni:
    Sponsorizarea unui template iti poate aduce intr-adevar un numar substantial de backlinkuri, ce e drept nu de o inalta calitate, dar sunt un plus. Personal cred deasemenea ca aceste ibl-uri sunt benefice. Din pacate, nu ai absolut nici un control asupra lor. Nu ai garantia, mai ales ca e distribuita free, ca webmasterul nu se plictiseste peste o saptamana si schimba skinul sau iarasi nu ai garantia ca nu va scoate din footer linkul (cat ar fi el de codat).
    Una peste alta, parerea mea este ca daca iti vin 10 linkuri stabile, suma pe care ai platit-o pe template se amortizeaza.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Este clar ca aceasta tehnica este una valoaroasa, dar acum depinde de tine sa faci o tema care chiar sa fie interesanta, sau sa platesti destul pentru o tema buna.In legatura cu ce ai zis tu marian, daca vrei link-uri pentru site de poker, faci o tema pentru site-uri de poker, adaugand cat mai multe elemente specifice , in felul asta 90% din backlink-uri o sa fie de la site-uri din nisa ta .Problema mai e ca o tema buna ar costa pe la 500$ poate, si daca nu ai experienta si nu sti pe unde sa uploadezi, poti avea 10 install-uri, sau sa o fure vreunii sa schimbe footer-ul si sa o distribuie ei .
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link exchange ca tehnica de link building
    De Diana în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th April 2012, 01:40
  2. Link building pe .ro
    De Robert în forumul Link Building
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 31st May 2011, 23:46
  3. Conditia unui template
    De Balazs Adi în forumul Continut web
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th November 2010, 02:09
  4. Redirect sau link building ?
    De Fabius în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 16th May 2009, 17:48
  5. Inbound Link Building
    De ConstantinLG în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 5th April 2009, 21:36

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •