Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Redirect sau link building ?

Fabius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    417
    Putere Rep
    32

Implicit Redirect sau link building ?

Am o nelamurire.
    Deci am doua domenii, un domeniu principal pe care vreau sa-l urc cat mai sus, sa spunem keyword.com si un alt domeniu achizitionat mai apoi, cu acelasi nume dar alta extensie, sa spune keyword.net
    Cel de-al doilea are o vechime mai mare decat primul, eu am inceput sa imi trimit linkuri de pe al2-lea pe cel principal, credeti ca ar fi mai bine sa-i fac un redirect ?
    Nu stiu cat de clar am formulat, sper totusi sa intelegeti la ce ma refer

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    45

Implicit

Prin trimiterea unor linkuri se transmite doar o parte din valoare, adica, daca pe o pagina ai 5 linkuri externe, toata valoarea pe care o trimite aceasta pagina prin linkuri se va imparti la 5. Deci, un link catre siteul tau va avea doar o cincime din puterea pe care o poate da pagina.

Printr-un redirect permanent, toata puterea (PR, IBL, etc) este transmisa siteului catre care se face redirect.

La varianta cu link siteul vechi va ramane in SERPS, si deci, poate sa creasca daca te mai ocupi de el, sau poate sa scada.

La redirect, in scurt timp acesta va disparea din SERPS, dar atentie, asta nu inseamna ca noul site va ocupa pozitiile vechiului site. Este posibil sa castigi aceleasi pozitii, sau nu. Este posibil sa te clasezi chiar mai sus decat cu vechiul, sau nu.

Acum, judeci singur avantajele si dezavantajele fiecarei optiuni si faci cum crezi ca e mai bine pentru tine.

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    43
    Posturi
    490
    Putere Rep
    35

Implicit

Printr-un redirect permanent, toata puterea (PR, IBL, etc) este transmisa siteului catre care se face redirect.
    Nu vreau sa ma bag peste topicul altcuiva dar daca de exemplu un "domeniu a" era inscris in directoare dar dupa aceea se face redirect 301 catre "domeniu b", mai trebuie refacuta inscrierea in directoare?

eugen este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Locaţie
    RO
    Posturi
    436
    Putere Rep
    35

Implicit

Nu, atâta timp cât "domeniu a" = "domeniu b", cât este menţinută redirecţionarea de pe vechiul domeniu spre cel nou.

Cu alte cuvinte, adresa veche este identificată cu cea nouă ( cea veche îşi pierde într-un fel valoarea ).

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link exchange ca tehnica de link building
    De Diana în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th April 2012, 02:40
  2. Inbound Link Building
    De ConstantinLG în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 5th April 2009, 22:36
  3. Metode de link building Romania
    De Marius Mailat în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 12th February 2009, 00:24
  4. Link building elegant
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 23rd March 2008, 00:50
  5. Intrebare link-building
    De gerovinos în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th December 2007, 06:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •