Rezultate 1 la 10 din 46

Subiect: Directoare de articole, Scurt ghid

Vizualizare arbore

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Hai sa incerc sa te combat eu:
    - creezi continut gratuit pentru director
    Sa imi fie cu iertare, este o situatie win-win, corect, directorul primeste content gratuit, dar si tu beneficiezi de 1, doua linkuri. Cate te costa sa scrii un articol? Nimic, daca il concepi tu, sau pana in 2.5-3 euro, pentru un articol excelent scris de un writter. Cat te-ar costa sa cumperi un advertorial pe un site cu oarecare autoritate? Ceva mai mult.
    - mai bine scrii un articol pentru siteul/blogul tau;
    Da, dar chiar si in cazul in care vei insera doua , trei linkuri in acest articol, forta linkurilor nu va fi aceeasi cu a unor linkuri provenite de pe un site tert.
    - daca directorul are autoritate, contribuind cu un articol iti creezi singur un competitor in google pe nisa pe care ai scris.
    Destul de putin probabil. Eu ca webmaster al unui director de articole, nu am nici un interes sa promovez sustinut articolul tau (sa achizitionez linkuri pentru a-l ridica in cautari, poate doar daca e un articol waw, care intr-adevar merita promovat. ) iti dai seama ce efort financiar ar fi pentru mine sa promovez fiecare articol primit . Prefer sa imi sustin prin linkuri homepageul. Deci probabil niciodata nu voi fi competitor al homepageului tau, cel mult iti voi fi competitor o perioada pe pagina interioara (in cazul in care iti vei promova si o pagina interioara)
    Ultima modificare făcută de Robert; 9th September 2011 la 08:53.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. directoare de articole
    De stefan_hellzone în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 11th April 2011, 12:20
  2. 1500 Directoare Externe Gratis & Top 100 Directoare de Articole
    De poison17 în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 4th January 2011, 18:46
  3. Directoare de articole
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 22nd July 2008, 14:19
  4. Job pe termen scurt: verificare directoare
    De dorin.georgescu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 24th June 2008, 15:32
  5. directoare de articole
    De Ioan Margineanu în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 31st May 2007, 21:57

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.