Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 26

Subiect: High PR Authority backlinks

castigionline este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    58
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Calitatea si eficienta linkurilor furnizate de mine pentru tine daca te promovez este departe de ceea ce ai scris mai sus respectiv ''foarte prost'', ''amatori'', etc, etc

Eu vorbesc in numele meu. Eu nu-mi permit sa presupun.

Daca domnia ta are un site, hai sa ne jucam un pic ca devine infantil si plictisitor sa ne contrazicem fara sens.

Hai ca nu doare, indrazneste.

Apropos, faptul ca esti moderator nu te scuteste sa fii politicos si sa spui bine ai venit unui nou venit, a nu-i spune nici macar dupa ce el iti spune ca se bucura ca te cunoaste este intradevar ciudat.

Multumesc.

Cristian

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Fiverr e un site foarte bun pt alt chestii - gen cumparat video testimonials (!) - dar pe nisa seo sunt doar amatori.
    Confirm.
    Si nu este plin numai de amatori, ci si de cei care vor sa castige bani repede. Sunt pline forumurile de "palarii negre" cu ghiduri despre cum sa vinzi link-uri pe fiverr. Si servicii SEO.

De unde stiu: am vandut astfel de servicii, am cumparat astfel de servicii ca sa invat cum se face, etc
    Trust, but verify.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    58
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Ai un site??? Hai sa vedem ce pot face cu el... destule vorbe ca e infantil si plictisitor. Multumesc. Cristian.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@castigionline - daca vorbeai cu mine, ar trebui sa te prinzi ca ce vinzi tu eu am vandut deja. Daca totusi ma insel, spune-mi cate pozitii in google imi garantezi ca pot sa cresc pe o expresie medie. sa spunem "haine online". de pe pozitia 15 pana unde creste?
    daca nu vorbeai cu mine, scuza-ma, am interpretat gresit.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    58
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu nu ma ''prind''

Eu nu vand nimic.

Nimeni nu garanteaza nimic cand e vorba de pozitii, google, etc.

Singurul lucru care il garantaz este ca te duc de manutza din milioane in Alexa pana ''rupi'' 100k.

Exact acum experimentez pana in 50k si mai incolo.

''haine online'' e o joaca, treci la lucruri serioase.

Am fost afara cu Coxy, cainele meu si a cam venit vremea sa mai si fac treaba.

Dar nu-ti face probleme, revin.

Multumesc

Cristian

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Pe mine nu ma intereseaza Alexa. E total irelevant pentru mine si pentru majoritatea de aici.
    In Google, acolo unde "haine online" este o joaca, poti garanta ceva? Altfel discutia nu are nici un sens. Ba vinzi ba nu vinzi. Scrii mult si imi face impresia ca nu spui nimic concret.
    Trust, but verify.

Mar
    Mar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    318
    Putere Rep
    34

Implicit

cristian ne place mult ce ne inveti tu... teach us more, jedi

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ontopic: Si? Coxy e bine sanatos? ce mai zice?
    offtopic: Serios, la ce e bun rank-ul Alexa? Cu ce ma ajuta?
    Ontopic: ma duc sa imi mangai pisica, Mitzi

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

irelevant: de ce nu inchide cineva topicul asta? ne enervam aiurea
    Trust, but verify.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    58
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

hahaha, bag de seama ca vorbim vorbe. Daca tu Dan esti ambasador, te ocupi cu site-uri si seo (zici) si Alexa e ceva irelevant pentru tine, ma tem ca INDIFERENT ce-ti voi spune va suna a limba straina.

Iar daca oamenii de aici sunt de acord cu prostia spusa de tine, hmmmm.... va trebui sa stau mai mult. Acest forum are 15,473 rank Alexa, ma intreb de ce oare??? Poate imi raspunzi tu, Dane.

Coxy e bine, multumesc.

Nu, nu am facut inca nimic Mar asa ca jedi, stai un pic ca avem timp....

Iti dai seama acum cand nu zic nimic daca veniti pe mine cum o sa fie cand incep??? hahaha.

Lasand gluma la o parte, orice fel de gluma, detest sa scriu tampenii numai ca sa fac nu stiu cate posturi si sa pot incepe ceva de la capat.

Alexa intr-adevar conteaza. Si acum de cand google si-a mai schimbat regulile conteaza si mai mult. Alexa nu poate fi manevrat, indiferent ce ar spune altcineva...

Google insa poate fi manevrat, de un an tot primesc in email oferte de link exchange pentru ''robotzei'' de rank 3,4 si Alexa 10 milioane.

Alexa da traficul uman, este daca vrei o masura a creativitatii si originalitatii.

Este practic IMPOSIBIL sa ai 100k in Alexa si sa nu ai trafic de calitate. Este absolut posibil sa ai google rank 3 si sa nu ai sau sa ai trafic netargetat.

Alexa in acelasi timp da si altceva - calitatea backlinkurilor care sper din tot sufletul meu sa fie scopul nostru aici. Cel putin pana in 10k Alexa pentru ca dupa aia nu mai conteaza principii de seo obisnuite.

digg.com/news/business/i_will_advertise_your_site_on_10_social_networking _sites_for_10_microjobs_4_all

Asa fac eu. Asa am ajuns la rankul acela in 50 de zile. Nu ma intereseaza o pagina google. Ma intereseaza toate paginile google referitoare la cuvintele mele cheie.

Din cauza asta daca cauti dupa ''micro jobs'' (200 de milioane rezultate) ma vei gasi pe prima pagina poz 1, 2 pe a doua pagina, pe a treia etc, etc

Pentru ''haine online'' daca vrei dl Dan (9 milioane rezultate) chiar e hilar sa discutam...

Ar trebui sa ne oprim aici.

Am ceva de spus in alta directie. Eu am venit la voi. Am spus buna ziua. Dar vad ca e la mare cautare lipsa de politete.

Ne vom respecta cand ne vom cunoaste mai bine, sunt convins de asta, pana atunci bunul simt ar trebui sa-ti spuna sa dai binete unui nou venit

Multumesc

Cristian

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

@castigionline

Tu vad ca tot insisti sa dai cu batul in balta. Esti un incepator, din posturile tale se vede ca esti cu cativa ani in urma fata de ce se vorbeste aici pe forum, zici de alexa rank, crezi ca nr de rezultate in google determina competitia seo, ziceai prin alta parte ca ultima inovatie in materie de seo e fiverr (???) Numai chestii aiurea vorbesti, de aia nu iti da nimeni binete, zici ca vii din trecut si ai nimerit pe forumul asta si inca ai impresia ca stii multe.

Ia o mai usor, mai incet cu publicitatea in posturi, mai incet cu laudele de sine, si o sa vezi ca sunt o multime de oameni pe forumul asta de treaba si cu care ai ce conversa.

Cu ocazia asta, bine ai venit aici, si discutia de acum incolo sa se limiteze la postul original, despre linkurile de pe fiverr. Daca vreti sa vorbim despre alt subiect, deschideti un thread nou.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vechime backlinks si istorie backlinks
    De Maldinii în forumul Link Building
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th March 2011, 22:19
  2. Vechime backlinks si istorie backlinks
    De Maldinii în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 22nd March 2011, 01:43
  3. Google Authority - un articol ce merita a fi citit
    De tataraseni în forumul Google
    Răspunsuri: 5