Caut link exchange pentru site-ul jocuri-gratis.org , linkul o sa apara in footer alaturi de celelalte linkuri, cineva interesat ?![]()
P.S.:
Ma puteti contacta si la ID-ul de Y.mesenger bogdan_geo_yo
Caut link exchange pentru site-ul jocuri-gratis.org , linkul o sa apara in footer alaturi de celelalte linkuri, cineva interesat ?![]()
P.S.:
Ma puteti contacta si la ID-ul de Y.mesenger bogdan_geo_yo
Te-am adaugat in Lista . As fi interesat de un schimb de linkuri cu games.itarea.org![]()
Ultima modificare făcută de Iulian00; 19th June 2007 la 09:37.
daca nu ai avea sute de linkuri la gramada pe home, m-ar fi interesat
asa nu
Salutare! Te intereseaza si alte tipuri de site-uri decat cele de jocuri?
loganclub.ro , galerie.loganclub.ro , clubmercedes.ro daca te intere...
Am facut acum mai mult timp schimb de link-uri jocuri-gratis.org .
Acum observ ca toate link-urile sunt afisate prin iframe si se afla de fapt pe pagina http://www.jocuri-gratis.org/parteneri.html
Din cate am citit despre iframe... se pare ca nu ofera nici un beneficiu dpdv SEO pentru cei care au link-urile afisate intr-o astfel de maniera - mai ales ca pagina respectiva nici macar nu este indexata de google.
Va rog totusi sa ma corectati daca gresesc.
Ultima modificare făcută de revenco_andrei; 2nd July 2007 la 12:02.
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
cu LoL07.com ??
imi cer scuze pentru intarziere, dar am vazut ca nu prea este interesat nimeni si am uitat sa mai vizitez topicul, o sa va contactez.
"Din cate am citit despre iframe... se pare ca nu ofera nici un beneficiu dpdv SEO pentru cei care au link-urile afisate intr-o astfel de maniera - mai ales ca pagina respectiva nici macar nu este indexata de google."
Pagina este indexata de google fiindca pe index exista link catre ea, in plus toate linkurile au fost mutate la loc pe site, a fost o chestie de cateva zile si imi cer scuze daca am creat neplaceri(neintelegeri) .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)