Tepar netepar vad ca inca mai posteaza pe forumul asta. Fara suparare dar cand apelati la asa ceva (adica marea cu sarea) se pare ca creierasul nu prea este acasa nu? Oare nu-ti dai singur teapa si te folosesti de altul sa o iei? Voi ce invatati din chestia asta, si nu ma refer strict la cei ce au postat aici, la cei ce iau teapa in general. Da stiu mereu raspunsul este: Da el a zis, da el a facut.... da el a promis... si tu unde te gandeai??? de ce nu mai gandeai??? De ce te umpleai de iluzii cand el vorbea sau scria pe net? Cand o sa aflii asta o sa te cunosti cu adevarat. Pana atunci exista profil de infractor daca vreti dar si profil de victima. Deci ideea este ca sa nu-ti iei teapa cunoste-te pe tine mai intai. Ca teapa o sa-ti tot iei de la altii sau daca nu de la altii iti iei de la tine aventurandu-te in fel de fel de planuri sau in multe alte moduri. Imi pare rau pentru voi dar si pentru ala care da teapa. Atat victima cat si faptasul se formeaza in lumea asta si nu se nasc asa. Ambii vorbesc si fac una cand se "desfasoara teapa" si in sufletul lor spera la altceva. Acel altceva este ceva ce a fost lovit candva.... nevoia nu a disparut, doar nu poate fi scoasa la nivel rational si implinita. Nevoia se acutizeaza si cere mai mult atat pentru cine da teapa dar si pentru cel ce ia teapa. Un luminat spunea ca omul pe masura ce inainteza in varsta ajunge la gradul maxim de incompetenta. Si Isus a spus fara mine nu faceti nimic... de ce a spus asta? pentru ca lumina inseamna in primul rand cunoastere personala. Deci eu nu pot sa simpatizez nici cu teparul nici cu intepatul. Si daca tot am inceput sa vb sa va mai spun una sa ramana scrisa aici: Dintr-un om cinstit care munceste cinstit poti sa faci un tepar foarte simplu... cerandu-i sa lucreze de exemplu sub un pret realist atfel incat sa nu-si poata duce la indeplinire munca si sa urlii ca ai luat teapa. Aviz celor cu mila in afaceri ca mila in afaceri se poate intoarce impotriva voastra. Si asta se intampla tot cand 2 sunt inconstienti nu doar unul.