vreme faina si distractie placuta!!![]()
vreme faina si distractie placuta!!![]()
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
care stie numarul de telefon ai unuia care e deja la gratar ?
am dormit ca o vaca si nu am auzit alarma![]()
Si ca prin minune, a ajuns si Psaico printre noi, noroc cu Crash care s-a intors dupa scumpa lui sotie... care (acum foarte comic dar adevarat) sta exact in blocul de vis-a-vis, deci suntem vecine respectiv vecini... ca sa vedeti ce mica e lumea
Intalnirea a iesit super, parerea mea, vreme frumoasa, ne-am relaxat, am mancat
, am povestit, fetele (eu, simona-prietena mea, si teo-sotia lui crash) de ale noastre, iar eu ma strecuram asa din cand in cand si in tabara cealalta unde bineinteles ca s-a discutat aproximativ doar seo pacat ca nu au venit mai multi, dar a fost foarte ok
Ah, sa nu uit...fetele au strans lemnele...si psaico nu a avut de spalat nici un vas...ramane dator, hehe
Trebuie sa mai organizam asa ceva cat de curand
![]()
Ps. cei prezenti au fost: 1nesco, rakhpai, crash cu sotia , psaico, si eu cu simona. Va pup si aveti grija de voi, ne mai auzim pe aici si pe mespapa
sunt in criza de timp dar maine o sa va dau link si la poze si o sa-mi exprim si eu parerile (de bine) pentru gratarul de azi![]()
poze descarcati de aici.
data viitoare sa va prezentati mai multi ca nu stiti ce gratar a facut simona![]()
Faine pozele. Pacat ca n-am ajuns![]()
Misto pozele...Mi-au placut...O sa vin si eu odata si odata...![]()
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Desi am fost in numar mic, mai exact doar 5 utilizatori de pe seopedia si inca 2 din exterior, ne-am simtit super bine. 1nesco, a fost cel mai bine aprovizionat dintre toti, dovada faptul ca a venit de la tg mures. asa e omu cand pleaca la drum lung, isi pune in bagaj tot ce-i trebe si inca ceva pe langa. el a adus patura, gratarul... 2 chestii vitale atunci cand mergi la iarba verde sa mananci un mic si un piept de pui pe gratar. daca nu era el, probabil statea pe iarba si asteptam sa se prajeasca friptanele la soare.
am discutat multe chestii si sunt sigur ca de acum inainte vor fi si mai multe de discutat, atat pe forum cat si pe privat. mi-a placut cum a iesti intalnirea si cu siguranta o sa fiu prezent si la urmatoarea intalnire de gen, din Cluj sau din apropierea Clujului.
keep dreaming...
Super tare, ma bucur ca v-a iesit organizarea! Si felicitari celor care au avut initiativa!
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
da intradevar a iesit ok, si e adevarat ca am fost cu capul in nori... eu am uitat inclusiv agenda roz...macar a iesit bine aia conteaza. cat despre roz... cu siguranta veti avea soc cand veti vedea ce am facut pe bestcluj[dot]ro
putin roz...
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)