Dupa ce Tudi, psaico si cu mine am spart gheata cu intalnirea facuta in luna martie, cred ca ar trebui sa incercam din nou sa ne adunam mai multi. Am zis sa nu mai facem intalniri gen conferinte, in spatii inchise, pt ca poate unii oameni se inhiba, sau cine stie ce pareri isi fac despre aceste intalniri. Din punctul meu de vedere, n-ar trebui sa fie prea protocolare, adica fara costume si serviete negre.
Asadar, intr-o discutie privata cu psaico, am decis de comun acord ca un gratar in aer liber n-ar fi rau, urmat de cateva beri si o partida de fotbal. Am ales ca locatie padurea Faget, pt ca se afla situata foarte aproape de Cluj, dar in principiu suntem deschisi la orice propunere de locatie, atata timp cat se aduna doritori. Intalnirea o sa fie intr-un weekend din luna Mai, data exacta ramane sa o stabilim de comun acord, in functie de disponibilitatea fiecaruia, de cum bate vantul, samd.
Puteti aduce maxim 2 insotitori, atata timp cat participa cu cota parte din suma totala stransa pentru marele festin. Ma gandesc ca asa e cel mai bine, sa ne intalnim cu o zi inainte, sa facem o lista cu ce trebuie cumparat, sa strangem banii... iar apoi la cumparaturi.
O sa ma opresc aici, pt ca deja am intrat prea mult in detalii... deci pentru inceput... cine ar mai dori? cine ar mai pofti?