Mici, bere, Faget, fotbal, discutii seo... hmmm...
Daca nu se nimereste sa nu fim in Cluj... We're in
Mici, bere, Faget, fotbal, discutii seo... hmmm...
Daca nu se nimereste sa nu fim in Cluj... We're in
@johnyk_vl: In mod sigur nu o sa facem de 1 Mai, eu am zis ca data exacta o sa fie stabilita de comun acord in functie de cum poate fiecare. Ce s-a discutat mai sus despre 1 Mai, nu are nici o legatura cu subiectul asta, citeste mai atent, e vorba de Constanta.
Ca sa nu mai apara confuzii, rog moderatorii sa stearga posturile respective si ii rog pe cei care nu au nimic de zis in legatura cu acesta intalnire sa se abtina de la comentarii offtopic.
@Chaos: poti sa zici un weekend in care sunteti disponibili si o sa incercam sa tinem cont
keep dreaming...
eu spun ca zilele posibile pentru aceasta intalnire ar fi urmatoarele:
3,4 / 10,11 sau cel tarziu 17,18, desigur luna mai
Eu unul as opta pentru weekendul 10-11 Mai. Credeti ca ar trebui sa supunem la vot? Va asteptam in numar cat mai mare!
keep dreaming...
Ce-i drept ... de 1Mai majoritatea isi fac planuri cu familia, cred... poate urmatorul weekend Oricum trebuie spionat meteo-ul, de aia am sa ma ocup eu, is experta
Cristi, ce te opreste? Hai si tu
Iti dai seama ca trebuie vazut un forecast cu cateva zile inainte, sa nu ne trezim in dimineata cu pricina ca afara ploua torential. Important e sa vedem exact cati suntem pana acum si apoi sa vedem cand organizam.
Cine tine lista cu cei care vor fi prezenti?
keep dreaming...
Am modulul pedagogic absolvit, cred ca as face fata sa pun absentii... in cazul nostru sa bifez prezentii
Din Mures primiti?
La fotbal nu ma bag
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)